Szkodliwa chemia w żywności - nie daj się truć producentom
-
- Debiutant
- Posty: 5
- Rejestracja: 28 listopada 2012, 16:07
Re: Szkodliwa chemia w żywności - nie daj się truć producent
Wódeczka to najlepiej domowej roboty, piwko zresztą też. Teraz można i aparatura dostępna a w sklepowej nie wiadomo co siedzi. Ogólnie nie ma co wpadać w panikę ale warto poczytać co się kupuje.
Re: Szkodliwa chemia w żywności - nie daj się truć producent
Ja chleb i piwo robię sam chleb najczęściej żytni razowy z domieszką orkiszu, a piwo typu stout Warzywa i owoce kupuję u znajomych rolników, sklepowych wędlin wcale nie kupuję, ani mięsa typu filet z kury... Naprawdę dobry temat, piszcie, proponujcie, krytykujcie, uświadamiajcie, bo odpowiedni sposób żywienia jest bardzo ważny w życiu każdego z nas!!
Re: Szkodliwa chemia w żywności - nie daj się truć producent
Taaak... To zdrowy umrzesz, dzięki zdrowemu odżywianiu!
Re: Szkodliwa chemia w żywności - nie daj się truć producent
Wolę tak, niż na jakiegoś raka przynajmniej ja ze swojej strony do ewentualnego zachorowania ręki nie przyłożę
Re: Szkodliwa chemia w żywności - nie daj się truć producent
Podobno aspartam już taki szkodliwy nie jest a tym bardziej rakotwórczy.