Witam
Czy ktoś z was korzystał już z usług, tego nie tak dawno otwartego auto-serwisu?
Moderator: paul_proteus
Gangrena napisał(a):Czy ktoś z was korzystał już z usług
tenzly napisał(a):Gangrena napisał(a):Czy ktoś z was korzystał już z usług
O ile to mozna nazwać uslugą... poprostu partactwo i kalectwo. Nie oddałbym im nawet starego trabanta do naprawy. Nawet po części sie tam nie wybieraj bo maja 2x wiekszą przebitke niz w innych sklepach, jezeli cenną cie nie odstraszą to zapewne tym ze bedziesz musiał po 3 razy chodzić do nich wymieniać cześć bo nie bedzie pasowała, taka ot co fachowa obsluga. Nie jestem jedynym który narzeka na ich jak to powiedziałes "usługi"
tenzly napisał(a):Nie zadna konkurecja tylko klient,no ale czego sie mozna spodziewać po "mechaniku" ktory własnego auta nie szanuje. Druga sprawa jak jestes odważny to jedz, naprawiaj tylko potem nie płacz ze spierdolili robote. Po drugie jakbym był z konkurecji jak to powiedziałes to zapewne podałbym namiary na swoj warsztat lub sklep z czesciami a tak nie uczyniłem.
tenzly napisał(a):Ja tez potrafie sobie wklepac numer czesci na stronie intercars-u i zamówic, to takie trudne?
Drugi raz ci powtarzam nie jestem konkurecja a klientem.
tenzly napisał(a):...poprostu partactwo i kalectwo.
zniesmaczony2 napisał(a):...juz nie wspominam partactwo
amivisage napisał(a): nie wiem też jaki jest numer seryjny, tłumika, sprzęgła, łożyska do koła i wszystkiego innego. Ale skoro wy wiecie to po co wam potrzebny warsztat?
tenzly napisał(a):w sklepie u Rafała wisi (przynajmniej wisiał ) plakat własnie z intercarsu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości