Informacja
Na prośbę innych użytkowników Forum, zamieszczam niniejszą informację wyjaśniającą, dlaczego być może dla niektórych ta dyskusja jest niezrozumiała, ze względu na brak wcześniejszych wpisów użytkowników: Camacamillion i Portnej.
Jakiś czas temu nawiązała się dyskusja między wyżej wymienionymi uczestnikami forum, która po jakimś czasie została usunięta przez moderatora po uzgodnieniu z samymi zainteresowanymi i na ich prośbę. Przypominam, że piszący te posty mieli do tego prawo, ponieważ to oni byli ich autorami. jako, że uzgodnienie tej decyzji trochę trwało, przez jakiś czas widniały tylko wpisy użytkownika Portnej, co mogło wprowadzać w błąd.
Osobiście jestem zdania, że na forum należy ponosić pełną odpowiedzialność za napisane przez siebie słowa, co dotyczy szczególnie tych pisanych pod wpływem gniewu i emocji. dlatego przecież posty te powinny pozostać - osoby piszący je przecież są osobami myślącymi. Jako, że Moderator ma pomagać, nie utrudniać użytkownikom, poszedł na rękę i posty zostały usunięte.
Drodzy Forumowicze! Bierzmy pełna odpowiedzialność za to co piszemy. Szczególnie, jeśli ujawniamy się przy tym! Aby później, po ochłonięciu nie prosić moderatora o usunięcie słów, których się żałuje. To nie jest do końca fair w stosunku do innych użytkowników! Wszelkie konflikty należy załatwiać na PW, lub wybrać inną formę. Forum nie jest od prania brudów, okazywania żalów, czy pretensji!
A wszelkie wnioski i skargi, proszę kierować do mnie na PW, tak jak prosiłam na początku mojej "kariery" tutaj. Zawsze chętnie pomogę!
A na koniec: Proszę o dyskutowanie na temat na tym forum, nie na temat tej informacji.
MOD. KASIUŃCIA

Czyli jak coś poszło nie tak „instrumenty za pas i w nogi ”(na szczęście potem wybawieniem stały się rowery)
(zdarzają się nawet tacy spryciarze co potrafią nawet z wokalem).