Strona 3 z 3
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 12:37
autor: Mars1024
A JAKIE CENY ZA pstrąga w ŚWIATKOWEJ WIELKIEJ !!!
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 12:57
autor: Mieszko_1985
marian b pisze:Pytam się czy są jakieś służby które zajmują się cenami w punktach sprzedaży ...to jest rozbój
w biały dzień chyba że urzędnicy też biorą ...łapówę za przymykanie oczu co robi gastronomia
chyba Ci się ustrój gospodarczy pomylił. jak widać niektórzy dalej tkwią w komunie. cenę tworzy rynek, popyt, podaż - jak widać sprzedawcy opłacają się takie ceny
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 13:02
autor: obiektywnyObserwator
Ceny tam to już dawno minęły się z jakimś przyzwoitym, ogólnie akceptowalnym poziomem.
Za garstkę frytek, garstkę sałatki i rybę to stanowczo dużo za dużo.
Na szczęście mój grill stoi 5 metrów za domem, więc sam sobie pstrągi piekę dużo taniej niż tam
Mars1024 pisze:A JAKIE CENY ZA pstrąga w ŚWIATKOWEJ WIELKIEJ !!!
To znaczy jakie? Bo z chęcią bym się dowiedział ile tam za 100g liczą.
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 13:26
autor: Mars1024
DO < mieszka > tak za komuny jak piszesz to BLĄDYNKI były karmione tradycyjnie
jadły zboże ziemniaki pomyje TAK KOLEGO A TERAZ >>>>>PASZA
i tym się to różni a jak dawniej kiełbasa smakowała
a jaką masz tera >>>>>>>>chemiczną
TO SAMO Z RYBAMI
TAK SIĘ STAŁO I INACZEJ NIE BĘDZIE
A jak widzisz wędliny BEZ DYMU
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 13:37
autor: Mars1024
Widziałem ILE RYB BYŁO W jAŚIOŁCE JAK BYŁA ZATRUTA PRZEZ JEDLICZE
NO KOLEGO mięso wiprzowe upiekłem ( schab 1kg trzeba było polewać tłuszczem )
TERAZ SCHABU 1 kg nie trzeba podlewać bo pływa w wodzie a po upieczeniu zostaje ile
UPIEC I NAPISZ
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 14:57
autor: asterka
napiwki za założenie kukurydzy się marzą ? to nie ten lokal kolego-folusz to nie warszawa .Byłem tam raz ,pierwszy i ostatni !! wjechałem rowerem na teren łowiska i dostałem opierpapier że tu nie wolno rowerem że rozjadę mu całe łowisko a wszystko to od właściciela który siedział ze znajomymi i sączył kolejną tatrę mocną .
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 29 maja 2014, 20:47
autor: ta_inna
no a teraz w temacie , orientuje sie skąd tak mała liczba ryb ?
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 1 czerwca 2014, 17:44
autor: Mieszko_1985
mars, ja napisałem o czymś innym
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 11 kwietnia 2018, 00:13
autor: RaSSta_97
Witam, od kiedy rusza "sezon" na Foluszu? Chodzi mi o to, kiedy mogę przyjechać i złowić sobię rybkę? Byłem 8 kwietnia ale na razie napełniali zbiorniki.. Rzadko tam bywam, więc pytam o opinię innych. Którą z restauracji teraz polecacie i kiedy mogę się wybrać zjeść coś dobrego i miło spędzić czas?
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 13 maja 2018, 20:28
autor: biosqn
Jakieś 100m wyżej smażalni w foluszu jest obiekt związku wędkarskiego gdzie można kupić świeżego pstrąga w rozsądnej cenie
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 15 maja 2018, 19:09
autor: Belanow
jest już otwarte, polecam tą pierwszą za domkami
Re: Smażalnia ryb Folusz
: 20 stycznia 2019, 13:34
autor: kamil3
ja też znam bardzo dobrze bardzo fajne miejsce ale teraz dobre pstrągi są na dolinie 3 stawów w dębowcu polecam