Moderator: paul_proteus
amaro87 napisał(a):Jest dobrze. Pomoc dla klubu ma być. Piorytetem to szybko trener, szkielet drużyny, dotacje, umowy, spotkania i co najważniejsze prezes. Czasu mało a tu trzeba plan sparingów przygotować. Przed zarządem dużo pracy więc bez głupich komentarzy. Zaczynamy. JKS nigdy nie zginie!!!!!!!!!!!
Czarni1910Jasło_INFO napisał(a):mat możesz już zamilknąć a jak nie rozumiesz to jak ci już ktoś wyżej napisał sklej wary i do piaskownicy wypad
Mat napisał(a):Czarni1910Jasło_INFO napisał(a):mat możesz już zamilknąć a jak nie rozumiesz to jak ci już ktoś wyżej napisał sklej wary i do piaskownicy wypad
Bujaj sie Gimbusie i nie pisz w moją stronę więcej tworze i jeszcze raz pisze że wary to klej ty
Mat napisał(a):A ty kto to kto ? jesteś? widziałeś się w lustrze boli prawda jak ktoś napisze?
To ja w takim razie:
Oficjalnie ZARZĄD CZARNYCH JASŁO NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZIAŁA NIE ZGODNIE ZE STATUSEM KLUBU A W ZWIĄZKU Z TYM MOŻE TO NIEŚĆ ZA SOBĄ PRZYKRE KONSEKWENCJE DLA ZASŁUŻONEGO KLUBU JAKIM JEST KLUB JKS CZARNI JASŁO
ewekan napisał(a):Witam
W której lidze są Czarni ? Przyznam szczerze, ale przestałem się interesować klubem. Mam nadzieję, że wyjdą z dołka i będą grać dobrą piłkę.
-------------------------
odchudzanie gdynia - lekarz medycyny Andrzej Lanskorunskij
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości