Beznadziejny termin treningów... To już lepiej w sobotę o 10-11, a nie w niedzielę. No sory ale w niedzielę dużo osób wyjeżdża w różne miejsca albo śpi po imprezach bo niedziela to dzień wolny. Mnie tam w niedziele na pewno na treningu nie zobaczycie. Teraz ja wale focha. Bo nie raz było tak, że przychodziło na trening 3-4 stałe osoby i nikt więcej. Ogarnijcie jakiś normalny termin, a nie niedziele. Poza tym, niedzielę wolę spędzać z kimś innym, a nie wracać upier... po treningu.
Przy okazji. nie mam zamiaru zapie... co tydzien w tą i spowrotem 4km na nogach dla 4-5 osób na treningu ( to i tak dosyć optymistyczna myśl) . Na feriach coś pomyślcie

Może te plakaty, o których kiedyś mówiłem? Porozwieszać, że są treningi rugby.
P.S. W Urzędzie Miasta kazali jak najszybciej złożyć pismo o dofinansowanie póki są pieniądze.
Edit: sienoEdit2:
A co to [...] powrót do komuny ?
Btw. O terminie [...] wiedziałem. Wiedziałem, że jest, a kiedy to średnio. Poza tym niby po co ja tam miałem iść? Ustaliliście to samo co wałkuje się od paru miesięcy, poza zmianą treningów.
W sobotę przyjeżdża do mnie Landryn to on Wam ogarnie jak jest w sosnowcu tym co nie wiedzą to może zaczną niektórzy myśleć ;p
pjona