Sun Tzu napisał(a):Lyssy - zapomniałem ci dopisać, że te 3 euro to stawka podstawowa! Bo do tego dochodzi jeszcze 2 euro za znajomość każdego języka obcego; 2 euro za umiejętność obsługi każdego urządzenia np. wózka widłowego czy piły tarczowej; 2 euro za licencjat i inżyniera; 4 za doktorat. Niestety, za bycie magistrem nie płacą - podobno Kaczor-Dyktator uważa, że w Polsce magistrów jest taka ilość, że szkoda im płacić. Jeżeli nie rzucałeś na szkołę kamieniami to sobie policz, ile tu ludzie kasują szmalu. A ty, biedaku, dalej te 2,5 zł/post... Smutne

Żarty żartami. Na forum jasielskim, na facebookach, na innych znanych mi forach brylujâ przeciwnicy PISu, wklejajâc hurtowo te, wulgarne często, propagandowe wklejki. Osobiście znam wielu sympatyków PISu, którzy nie przejawiają takiej aktywności.. Czasem jedynie wrzucą coś patriotycznego. To jest jednostronna nieodwzajemniona nienawiść. Nie wiem, czy ci ludzie nie wstydzą się tak agresywnych często materiałów, kłamliwych i bezczelnych sygnować swoim nazwiskiem. Większość, delikatnie mówiąc, nie pochwala tego. Czasem coś tam skomentuję, gdy przekraczajâ granice, ale to jak wytrącanie dziecku zabawki.