Oddam (za darmo)/ Poszukuję/ Zamienię
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Oddam (za darmo)/ Poszukuję/ Zamienię
Chętnie oddam kotki (kotka i kotek) czarne krawtem ;]
chetnie bym je wziol tylko ze mam pieska ktory nie zna litosci dla kotkow 

raz zalorzona od przymiarki?wyglada na to ze super oferta !!!!!! 

Zamienie 3 Bileciki z CROPPA ( równowartosc 25zl tylko ze nie mozna wymienic na gotowke tylko przy zakupie np bluzki na 45 zl to daje sie trzy bileciki i doplaca sie te 20 zl ) na 25 zl . pilne . jesli ktos czesto kupuje w croppie to zachecam .
1 bilecik 5 zl
2 bileciku 10 zl
3 bileciki 25 zl
4 bileciki 50 zl
a czwartego mozna dostac za zakup powyzej 100zl i wtedy sie ma 4 bileciki i przy zakupie za 70 zl doplacamy tylko 20 i dajejemy te 4 bileciki
kontakt pod numerem telefonu ; 798953790
1 bilecik 5 zl
2 bileciku 10 zl
3 bileciki 25 zl
4 bileciki 50 zl
a czwartego mozna dostac za zakup powyzej 100zl i wtedy sie ma 4 bileciki i przy zakupie za 70 zl doplacamy tylko 20 i dajejemy te 4 bileciki
kontakt pod numerem telefonu ; 798953790
Poszukuję jakiegoś samochodu hmm np tigry, pumy, xsary, astry II itp najlepiej z gazem albo w dieslu. Dobrze byłoby tak po 98r -oczywiście jakoś okazyjnie
Oferty ze zdjeciem na meila: pocieszekkk@o2.pl 

szukam kogoś kto umie i chciałby dać lekcje gry na gitarze klasycznej. Trzeba mi niewiele godzinka lub dwie; same podstawy czy jakieś wskazówki.
Mój mąż sprawił mi niespodziankę w postaci instrumentu, nie wiem czy jeszcze zdołam się czegoś nauczyć, bo takie rzeczy to chyba w podstawówce lub gim najlepiej, ale nic mam nadzieję, że palców nie połamię
Mój mąż sprawił mi niespodziankę w postaci instrumentu, nie wiem czy jeszcze zdołam się czegoś nauczyć, bo takie rzeczy to chyba w podstawówce lub gim najlepiej, ale nic mam nadzieję, że palców nie połamię

telefon - http://www.ogloszenia.jaslo4u.pl/oglosz ... p?id=19222
samsung j700 ale bez taśmy
samsung j700 ale bez taśmy
-
- Doświadczony
grzybel:
jeśli nadal aktualne te lekcje gry na gitarze, to:
http://www.ogloszenia.jaslo4u.pl/oglosz ... p?id=12652
jeśli nadal aktualne te lekcje gry na gitarze, to:
http://www.ogloszenia.jaslo4u.pl/oglosz ... p?id=12652
Oddam pieski po matce cocker spaniel pieski z mordki to spaniele mają ogonki są do odbioru chętnym wyślę fotki
ZAMIENIĘ
Opel Tigra 1,4, 16v,94 rok produkcji, benzyna, 2x airbag, elektryczne szyby, szyberdach, aluminiowe felgi, welurowa tapicerka, radio CD, centralny zamek, granatowy. Autko ma swoje lata lecz jest w dobrym stanie technicznym jak i wizualnym.
CENA: 5900zł do negocjacji lub zamienię na coś większego (ze względu na powiększającą się rodzinę;))w tej cenie lub z niewielką dopłatą. (xsara, puntoII, brava, mondeo, astra II-może być kombi lub coś innego. Wszelkie oferty zamiany proszę kierować na meila pocieszekkk@o2.pl

Opel Tigra 1,4, 16v,94 rok produkcji, benzyna, 2x airbag, elektryczne szyby, szyberdach, aluminiowe felgi, welurowa tapicerka, radio CD, centralny zamek, granatowy. Autko ma swoje lata lecz jest w dobrym stanie technicznym jak i wizualnym.
CENA: 5900zł do negocjacji lub zamienię na coś większego (ze względu na powiększającą się rodzinę;))w tej cenie lub z niewielką dopłatą. (xsara, puntoII, brava, mondeo, astra II-może być kombi lub coś innego. Wszelkie oferty zamiany proszę kierować na meila pocieszekkk@o2.pl

Oddam w dobre ręce ślicznego czarno-białego kociaczka (ma ok. 2 miesiecy) wiadomosc i foto : bbbbb2007@wp.pl
a ja mam na zbyciu stary komputer i ekran. Żadnego pożytku już z tego grata nie ma, ale może ktoś lubi się w takich klockach bawić 

- irek28061988
- Weteran
poszukuję sprawnego zasilacza ATX do komputera stacjonarnego.
Najlepiej żeby miał napięcie minimum 350W
Jeżeli masz taki zasilacz to daj znać, oto mój nr gg 9669364
Najlepiej żeby miał napięcie minimum 350W
Jeżeli masz taki zasilacz to daj znać, oto mój nr gg 9669364