wypadanie włosów-
Moderator: paul_proteus
Re: wypadanie włosów-
Brak minerałów w organizmie powoduje m.in wypadanie włosów, czy też problemy z paznokciami. Jeżeli chodzi o suplementy to polecam Nature-Min z firmy Forever. Są to naturalne tabletki bez żadnych powłoczek chemicznych, nie mozna ich przedawkowac ponieważ organizm "wezmie" sobie tyle ile będzie potrzebował a reszte wydali, nie obciąża wątroby. Brak minerałów prowadzi również do różnych chorób, a każdy z nas jest niedoborowy, więc polecam każdemu ten produkt 

A czy ktoś stosował minerały koloidalne? czy warto kupić ? 

Ostatnio lekarz polecił mi preparat Bioxsine, podobno rewelacyjnie działa na łysienie typowe dla mężczyzn (zakola i mniej włosów na czubku czoła). Podobno blokuje jakiś enzym za to odpowiedzialny. Kupiłem i stosuje. Napiszę wam o efektach.
Jesteś facetem, włosy na 1mm lub na zero żyletką, nie zatrzymasz łysienia raczejkicius pisze:Ostatnio lekarz polecił mi preparat Bioxsine, podobno rewelacyjnie działa na łysienie typowe dla mężczyzn (zakola i mniej włosów na czubku czoła). Podobno blokuje jakiś enzym za to odpowiedzialny. Kupiłem i stosuje. Napiszę wam o efektach.

- avicularia
- Przyjaciel Forum
mężczyznom z wysokim poziomem testosteronu wypadają włosy dość szybko
więc nie ma się czego wstydzić.
Ale tak na poważnie ,najlepiej iść do dermatologa po poradę czy to niestety tak już będzie, czy to choroba i można sobie z nią poradzić

Ale tak na poważnie ,najlepiej iść do dermatologa po poradę czy to niestety tak już będzie, czy to choroba i można sobie z nią poradzić
a ja jestem łysy, chodze na silownie i proszę się niesmiać, a jak tego to mam tupecik w zanadżu
- Diego Forlan
- VIP
Spróbujcie może szamponu z rzepy firmy Joanna. W Triomenie 400 ml. kosztuje niecałe 8 złotych. Delikatnie wmasowywać w skórę aż do uzyskania piany. Po umyciu głowy nie wycierać intensywnie głowy a jedynie delikatnie przykładać ręcznik. Pobudza ukrwienie skóry głowy co zapobiega wypadaniu włosów. Dodam że dla włosów przetłuszczających się.
Ja stosuje zalecenia zgodnie z tym co piszą na lysyproblem.pl strona poświęcona tylko tematyce łysienia i wypadania włosów. Warto poczytać jest wiele ciekawych informacji które mi pomogły.
ja korzystam z preparatów dostępnych na stronie http://meskiewlosy.pl/ i zawsze za ich pomocą udaje mi się
uzyskać pożądany efekt bujnych włosów dlatego mogę śmiało wszystkim polecić produkty dostępne w tym sklepie
uzyskać pożądany efekt bujnych włosów dlatego mogę śmiało wszystkim polecić produkty dostępne w tym sklepie

paulo06 Borykam sie z tam samym problemem co Ty...i niestety nie odbyło się bez wizyty u dermatologa. W moim przypadku łysienie plackowate jest na tel nerwowym (od stresu) aczkolwiek łysienie plackowate może być również od tarczycy. Od lekarza dostałam tabletki uspokajające, tonik do stosowanie codziennie i maść na te łysienia do stosowania co 2 dni. Po 2 tyg pomalutku widać efekty. Pozdrawiam
-
- Debiutant
- Kontakt:
Mnie pomógł specyfik z tej strony http://www.luxurycosmetic.pl
hej, a probowalas moze kuracji: focus zagęszczanie włosów?? Ponoc to jakas nowa rewelacyjna metoda z USA, zachwalana przez tysiace osob, ktore maja problemy z wlosami.Mika9990 pisze:paulo06 Borykam sie z tam samym problemem co Ty...i niestety nie odbyło się bez wizyty u dermatologa. W moim przypadku łysienie plackowate jest na tel nerwowym (od stresu) aczkolwiek łysienie plackowate może być również od tarczycy. Od lekarza dostałam tabletki uspokajające, tonik do stosowanie codziennie i maść na te łysienia do stosowania co 2 dni. Po 2 tyg pomalutku widać efekty. Pozdrawiam
Mój mąż ma wysoki poziom testosteronu i wysokie...czoło :-)avicularia pisze:mężczyznom z wysokim poziomem testosteronu wypadają włosy dość szybkowięc nie ma się czego wstydzić.
A tak na poważnie nigdy nie pogodził się z swoim łysieniem i wciąż próbował nowych produktów i leków. Od dwóch miesięcy zażywa "NR07" Efekty już widać!! Na jego łysince pojawia się coraz więcej nowych, króciutkich włosków. Myślę, że jeszcze miesiąc a zmieni fryzurkę z długiej zakrywającej łysinkę na jeżyka :-)
Zajrzyjcie sobie nahttp://www.nr-07.eu i poczytajcie o tym preparacie. Może i wasi mężowie szukają sposobu na łysinkę :-)
Czy naprawdę NR07 jest skuteczny? Zastanawiam się nad kupnem, ale jest on bardzo drogi.
Anka7 pisze:Czy naprawdę NR07 jest skuteczny? Zastanawiam się nad kupnem, ale jest on bardzo drogi.
se kurzyńcym posmaruj to ci bedom rosły nawet na dłoni