Sylwester 2014
Moderator: paul_proteus
Re: Sylwester 2014
Wiecie może coś o Sylwestrze w Afrodycie? Sylwek coraz bliżej a na razie mało informacji na ten temat 

LISTA GOŚĆI ZAMKNIĘTAkibic07 pisze:Zapraszamy na Sylwestra do Łężyn
-
- Doświadczony
jak może być "lista gości zamknięta"? dla przykładu lista miejsc parkingowych zajęta, totalny bezsens ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
W Osieku są jeszcze wolne miejsca.Telefon do osoby przyjmującej zapisy 888 642 693.
-
- Początkujący
Ma ktoś może jakis kontakt na nocleg (wolne miejsca( w bieszczadach najlepiej domek dla 6 osób i zabawe sylwestrowa gdzies w poblżu
W Zakopanem raczej już nie ma szans na znalezienie czegoś fajnego.... Tam to trzeba już w wakacje zacząć rezerwować te lepsze miejscówki. Ewentualnie Szklarska Poręba lub Kotlina Kłodzka. Zadzwoń jeszcze ewentualnie tutaj: http://wesela-noclegi.pl/bale-sylwestrowe/
Znajomy byli tam w ubiegłym roku i podobno wszystko było na tip-top. Nie robili też problemu z wydłużeniem doby hotelowej - wiadomo nikt przed 12 nie powinien wsiadać do auta, bo to jeszcze podwójny gaz.
Znajomy byli tam w ubiegłym roku i podobno wszystko było na tip-top. Nie robili też problemu z wydłużeniem doby hotelowej - wiadomo nikt przed 12 nie powinien wsiadać do auta, bo to jeszcze podwójny gaz.
hmmmmm a co z sylwestrem na rynku w tym roku??? Nic nie jest planowane w Jaśle????
Wszędzie drogo z tego co widzę, my ze znajomymi wybieramy się do Woli Cieklińskiej, od pary 230 zl a tez impreza z zespolem na zywo wiadomo stroje wieczorowe gorace dania ogolnie wydaje sie ze full wypas takze polecam chyba sa jeszcze miejscowki my zapisalismy sie wsumie dopiero wczoraj.
z tego co wiem są jeszcze wolne miejsca na Osiedlu Brzyszczki przy czteropasmówce na ul.Lwowskiej.
Zabawa do białego rana przy muzyce na żywo,jedzonko fuul wypas-gotuje super kucharz,ogólnie fajna impreza.
Cena od pary 250zł.Tel. do organizatorów 661 883 791.
Zabawa do białego rana przy muzyce na żywo,jedzonko fuul wypas-gotuje super kucharz,ogólnie fajna impreza.
Cena od pary 250zł.Tel. do organizatorów 661 883 791.
Witam, może ktoś podzieli się jakimiś opiniami na temat miejsc w których spędziliście sylwestra (sale, restauracje)? 
Ja w tym roku spędziłam go w domu, dlatego w przyszłym roku planuje gdzieś wyjść i jestem ciekawa opinii z tego roku

Ja w tym roku spędziłam go w domu, dlatego w przyszłym roku planuje gdzieś wyjść i jestem ciekawa opinii z tego roku

Czytaj ostrzezenie o lokalu impresia
Już czytałam dlatego jestem ciekawa opinii o innych lokalachj-23 pisze:Czytaj ostrzezenie o lokalu impresia

Tego roku na Sylwestra wybieramy się ze znajomymi do Wrocławia. Chcemy pójść na koncert, który jak co roku odbywa się na rynku. Udało nam się zarezerwować apartament przy Krawieckiej 70 tuż przy rynku. W razie skrajnie niekorzystnej pogody można będzie wysłuchać koncertu z okien pokoju.