Kopiowanie pilota do bram

Szukasz jakiejś konkretnej informacji, usługi, przedmiotu itp? Ale nie wiesz gdzie można coś takiego uzyskać?

Uwaga! Dział nie służy do zamieszczania ofert kupię/sprzedam, a do zamieszczania pytań typu "Gdzie mogę kupić, Gdzie mogę sprzedać"

Moderator: paul_proteus

Monopol273
Debiutant
Debiutant
Posty: 6
Rejestracja: 13 grudnia 2015, 00:10

Kopiowanie pilota do bram

Post autor: Monopol273 » 13 grudnia 2015, 00:14

Witam wszystkich poszukuję miejsca w Jaśle gdzie mogę dorobić sobie pilota do bramy ?
Proszę o pomoc !!!

Awatar użytkownika
Czoper
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 455
Rejestracja: 6 lipca 2006, 21:00
Lokalizacja: Jasło

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: Czoper » 13 grudnia 2015, 00:23

Sigma 17-go Stycznia 50. :D

Monopol273
Debiutant
Debiutant
Posty: 6
Rejestracja: 13 grudnia 2015, 00:10

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: Monopol273 » 13 grudnia 2015, 00:35

a tam czasem nie zakładają tylko instalacji lpg ?

dyziu
Bywalec
Bywalec
Posty: 31
Rejestracja: 2 lipca 2013, 12:40

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: dyziu » 13 grudnia 2015, 16:02

Jaki to sterownik/napęd? Czasem nie trzeba wiele by samemu sobie poradzić ;)

Monopol273
Debiutant
Debiutant
Posty: 6
Rejestracja: 13 grudnia 2015, 00:10

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: Monopol273 » 13 grudnia 2015, 22:23

Kupiłem juz pilot samokopiujący ale nic z tego musze chyba podjechać tam na 17 stycznia. Mam jeden pilot dam im może mi dorobią? Jak myślicie

pepe50
Guru
Guru
Posty: 113
Rejestracja: 1 lutego 2011, 15:52

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: pepe50 » 14 grudnia 2015, 10:41

U mnie kupuje sie surowy nowy kluczyk za 40zl i programuje na sterowniku bramy. Zajmuje to 10 sekund mam naped faac ale mysle ze wszedzie robi sie to podobnie

makymillian
Bywalec
Bywalec
Posty: 33
Rejestracja: 12 października 2013, 17:32

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: makymillian » 23 grudnia 2015, 18:49

A Twoja brama zadziała z pilotem uniwersalnym? Ja mam napęd BFT i wolałem jednak wybrać oryginalny pilot, zresztą nie jest to taka drożyzna w porównaniu z uniwersalnym programowalnym pilotem no i jest na gwarancji.

pepe50
Guru
Guru
Posty: 113
Rejestracja: 1 lutego 2011, 15:52

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: pepe50 » 24 grudnia 2015, 03:19

A kto powiedział ze ja mam uniwersalny.
Kupilem nowy oryginalny taki sam jakie dostalem z dniem zamontowania napędu.

makymillian
Bywalec
Bywalec
Posty: 33
Rejestracja: 12 października 2013, 17:32

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: makymillian » 30 grudnia 2015, 23:59

Okej, okej. A tak z ciekawości to pilot dla napędów BFT (oryginał) dostanę w tym miejscu skąd Ty kupiłeś. Co to był za sklep?

pepe50
Guru
Guru
Posty: 113
Rejestracja: 1 lutego 2011, 15:52

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: pepe50 » 2 stycznia 2016, 17:13

http://allegro.pl/listing/listing.php?b ... ot&order=p
Wystarczy wejść na allegro i wpisac "bft pilot" i poszukac jaki potrzebujesz

makymillian
Bywalec
Bywalec
Posty: 33
Rejestracja: 12 października 2013, 17:32

Re: Kopiowanie pilota do bram

Post autor: makymillian » 16 stycznia 2016, 18:05

Dobra, dzięki. :) Myślałem, że na allegro to trzeba uważać na "oryginały" z nadrukowaną nazwą producenta. Rzadko tam kupuję, bo nie mogę się przekonać do nabywania czegoś bez możliwości dotknięcia czy zobaczenia na własne oczy.

ODPOWIEDZ