Restauracja Różana w Skołyszynie
Moderator: paul_proteus
Re: Restauracja Różana w Skołyszynie
Wczoraj byłam na weselu w tej restauracji i muszę przyznać ,że jestem pod wielkim wrażeniem oczywiście pozytywnym,znakomite jedzenie ,fantastyczna przemiła obsługa można by opisywać to miejsce w samych superlatywach,chociaż rzadko zapuszczam się w tamte strony to z pewnością tam zaglądnę na jakiś obiadek 

Mnie jakoś specjalnie ta Różana nie zszokowała:/ Chyba trochę opuścili poziom:/ Ostatnio byłem w Afrodycie i nie powiem...było 2 razy lepiej! I właścicel jest naprawdę wporządku!!! Po prostu dobry chłop:)... Także dla różanej duży minus 

- obiektywnyObserwator
- Przyjaciel Forum
Byleś raz, może dwa i od razu wiesz, że właściciel wporzo chłop a nawet dobry chłop???awion pisze:Mnie jakoś specjalnie ta Różana nie zszokowała:/ Chyba trochę opuścili poziom:/ Ostatnio byłem w Afrodycie i nie powiem...było 2 razy lepiej! I właścicel jest naprawdę wporządku!!! Po prostu dobry chłop:)... Także dla różanej duży minus
Przybliż mi receptę na poznanie właściciela podczas pierwszej wizyty...
Skąd to wiesz? Ja po jednej wizycie w knajpie nawet nie wiem, który to właściciel
a co dopiero, żeby wiedzieć, że jest w porządku. Chyba, że sam sobie taką laurkę
piszesz

W Różanej byłem 4 razy, a Afrodycie 2, w tym raz jako Pan Młody, więc chyba swoją opinię mogę wyrazić na temat całej restauracji jak i właściciela:) pozdrawiam
Popieram w 100% również miałem okazję być na tym weselu i jestem miło zaskoczony jedzonko smaczne "wiejska chata wspaniała" bardzo miła obsługamała111 pisze:Wczoraj byłam na weselu w tej restauracji i muszę przyznać ,że jestem pod wielkim wrażeniem oczywiście pozytywnym,znakomite jedzenie ,fantastyczna przemiła obsługa można by opisywać to miejsce w samych superlatywach,chociaż rzadko zapuszczam się w tamte strony to z pewnością tam zaglądnę na jakiś obiadek

heheh "dobry chłop" a co to ma do rzeczy? jak się dobrze gada to z każdym się idzie dogadaćawion pisze:Mnie jakoś specjalnie ta Różana nie zszokowała:/ Chyba trochę opuścili poziom:/ Ostatnio byłem w Afrodycie i nie powiem...było 2 razy lepiej! I właścicel jest naprawdę wporządku!!! Po prostu dobry chłop:)... Także dla różanej duży minus

Jadłem dzisiaj w "Różanej". Smakowo nie było najgorzej, choć wielokrotnie jadłem lepiej, fryty zalatywały starym olejem, a jestem na to uczulony, poza tym podana ilość jedzenia raczej dla niewiasty na diecie, niż 100 kilowego faceta.
Jeżeli w najbliższym czasie tam zaglądnę to wyłącznie na lody lub pizzę.
Jeżeli w najbliższym czasie tam zaglądnę to wyłącznie na lody lub pizzę.
I tu się akurat mylisz, na przykład w La Dolce Vita w cenie niższej niż w Różanej jest pięć dań ciepłych + ciasta, owoce, szampan i tort. Ciasta sami pieką, więc masz wiadome pochodzenie...lusesita0106 pisze: Jest wiele podobnych lokali w okolicy, jak chociażby Afrodyta w Przysiekach, La Dolce Vita w Siepietnicy czy Mimoza w Libuszy ale we wszystkich pytałam o cenę i niestety: za 140 zł dostaniesz obiad, trzy dania po obiedzie a ciasto niestety nie jest wliczane w cenę i jest jakby niewiadomego pochodzenia.

Napoje ciepłe i zimne bez ograniczeń - przynosisz tylko swój alkohol...

Ja jestem bardzo z niej zadowolona. Obsługa i jedzenie na poziomie, wystrój na prawdę nowoczesny. Duży parking, plac zabaw dla dzieci, dobry dojazd. Na pewno jeden z lepszych lokali w okolicy.
Temat dotyczy Różanej więc piszmy o niej. Ma swoje zalety i jest oczywiście najlepszą restauracją Keksa.Porcje trochę małe więc jak będę planował dietę to będę się tam stołował.Na deser polecam łeb pinokia w misie
Afrodytę , no nie wiem, często zamawiam tam obiady dnia bo mieszkam niedaleko, zupy są gotowane na kostce rosołowej, blee.. ja gotuję lepiej. Jak kiedyś byliśmy na obiedzie w weekend to wszystko było takie tłuste, albo smażone albo z tłustym sosem, tak jakby mięsa już nie można było zamarynować i upiec, bez tego smażenia i tłustych panierek.StudioJL pisze:czanie pisze:
Co do restauracji to polecam Afrodytę super Restauracja
dziwna wypowiedz wyzej nie smakuje ci a zamawiasz tam czesto obiady przeciez jest duzo restauracji
-
- Obyty
Rozana jak najbardziej robie tam nie jedna impreze i zawsze jestem supwr zadowolona. Wszystko pyszne ceny do dogadania i obsluga mila. Nak najbarsziej tak mogli by miec tansze lldy albo wieksze galki
czytam te wypowiedzi ale są z przed kilku lat. sama robię wesele w Różanej i czy teraz jest lepszy poziom, większe porcje ? jak oceniacie teraz wesela w różanej
planuje wesele w Różanej, dlatego napiszcie jak jest teraz w restauracji?