Najlepsza Apteka
Moderator: paul_proteus
Re: Najlepsza Apteka
Kupuję leki w aptece słonecznej, często proponują zamienniki ale wybieram lek oryginalny różnica w cenie jest troszkę, no i apteka rodzinna gdzie jest te 5 % rabatu niby nie wiele ale zawsze to coś.
Słoneczna jest najtanszą apteką w Jaśle .
Niezapominajka też ma dobre ceny.
W której aptece w Jaśle nie płaci się nic za paski do glukometru wypisane na receptę?
I czy za insulinę też można nie płacić? Wie ktoś coś?
I czy za insulinę też można nie płacić? Wie ktoś coś?
-
- Debiutant
Wszystko zalezy od tego co chcesz kupić. Wiadomo, że w jednej aptece są takie promocje a w innej inne. Dlatego można sobie porównac ceny by pójśc tam, gdzie naprawdę można będzie na takim zakupie zaoszczędzić.
ja lubię robić zakupy w aptece internetowej. Nie trzeba wychodzić z domu, a dostawa jest zawsze szybka. Jak właśnie w poniedziałek zamówiłam Karolkowi dicofer junior, to w środę już mógł zacząć go stosować
Chyba rozumiesz pytanie najlepsza apteka wiec nie pisz bzdur co ty kupujesz karolkowi w internetowej bo babcia ma siedemdziesiąt lat i sie na tym niezna wiec idzie do zwykłej apteki wcześniej pytając która najlepsza najtansza .
Słuchajcie, a orientuje się ktoś z Was, gdzie, w której z aptek w okolicy można już zrealizować e-receptę?
ja polecam apteki internetowe, to bardzo wygodne rozwiązanie 

Powiem Ci jak to mówi mój mąż
"ta która jest najbliżej"