Fryzjer Jasło
Moderator: paul_proteus
Re: Fryzjer Jasło
K2? Hmm... Chodziłam, ale już nie będę. Pani A. wycięła mi dziury podczas zwykłego cieniowania długich włosów. Zmieniłam na drugą panią A. i ścięłam włosy na krótkie. Pierwszym razem było ok, za drugim zrobiła dokładnie to samo. Włosy w ogóle się nie układały, co zauważał nawet mąż!!!! Poszłam poprawić, ale za wiele nie dało się zrobić... Ehh, a miałam zaufanie i chciałam być stałą klientką. 

Wow jestem w szoku. Ja chodzę do K2 już od ok.2,lat i nigdy mi s nie zdarzyło tak jak Pani opisuje. Wręcz przeciwnie , zawsze jestem zadowolona i pomimo ceny mąż też jest happy. Sprawdziłam już kilku fryzjerów. Panów przez których spalone rozjaśniaczem włosy mi odpadały po Panie które obcinały mnie od garnka a
I póki co lepiej niż w K2 w Jsl nie trafiłam:)
I póki co lepiej niż w K2 w Jsl nie trafiłam:)
-
- Początkujący
Poszukuje dobrego fryzjera dla 4letniego syna. Dodam tylko, że strasznie sie boi wiec przydałby sie ktoś sympatyczny i opanowany
Podbijam 
Gdzie najlepiej udać się na upiecię ślubne?

Gdzie najlepiej udać się na upiecię ślubne?
A ma ktoś doświadczenie z nowym zakładem fryzjerskim Elize na ul.Floriańskiej?
Poratuje ktoś numerem telefonu do salonu Diamond? 

694 566 511
Zapuściłem w miare długie włosy, czupryna jest, poszukuje teraz fajnego fryzjera/fryzjerki która pomogła by doradzić co fruzury, dziekuje za wszystkie odpowiedzi

Czy ktoś wie gdzie teraz przyjmuje pani Monika z Diamond???
Tam gdzie przyjmowała tylko salon nazywa się Mona.
do Mony warto isc 

nie ma dobrych fryzjerów chociaż może TRENDY i coś tam jeszcze pozatym to na RZESZOWIE dobrzy ale drodzy z 60zł