Siez Heyah

Śmiechy i chichy :) Znasz jakiś śmieszny dowcip? Podziel się nim z nami!!

Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President

Awatar użytkownika
Messer
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 418
Rejestracja: 29 kwietnia 2011, 15:09

Re: Siez Heyah

Post autor: Messer » 4 października 2012, 15:57

siema, mam pytanie od kiedy za sprawdzanie stanu konta zapieprzają 4 gr? czy za sprawdzenie stanu innych pakietów (np. 1000 SMS-ów do wszystkich sieci) też pobierają jakąś opłatę ?

wieśniak
VIP
VIP
Posty: 684
Rejestracja: 13 marca 2012, 11:52

Re: Siez Heyah

Post autor: wieśniak » 4 października 2012, 17:42

Zadzwoń na biuro obsługi i zapytaj ,też jestem ciekaw od kiedy :P ale nie zawsze 4 pobiera czasem 3 grosze .Tak czy siak było za free a teraz bez powiadomienia bęc i jest opłata :)

Awatar użytkownika
Messer
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 418
Rejestracja: 29 kwietnia 2011, 15:09

Re: Siez Heyah

Post autor: Messer » 4 października 2012, 22:11

wieśniak pisze:ale nie zawsze 4 pobiera czasem 3 grosze .Tak czy siak było za free a teraz bez powiadomienia bęc i jest opłata :)

hehe to dopiero ciekawe jest, że czasem 3 a czasem 4 grosze pobiera. od czego to zależy, od pogody czy od tego czy prezes z rana dobrze żonę zagrzał czy nie :D stan konta to tak znowi często nie sprawdzam ale pakiet to raz dziennie obczajałem, a jak też opłaty są to lipa :kwasny:

Awatar użytkownika
paulo06
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 387
Rejestracja: 4 października 2012, 13:54

Re: Siez Heyah

Post autor: paulo06 » 5 października 2012, 00:40

teraz w heyah podwajaja doladowania:P

sylwusiakxD
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 40
Rejestracja: 7 kwietnia 2012, 01:28

Re: Siez Heyah

Post autor: sylwusiakxD » 5 października 2012, 02:05

Za każdorazowe wysłanie ekspresowego kodu *108# jest pobierana opłata w wysokości 4 gr :zdegustowany:

Awatar użytkownika
Messer
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 418
Rejestracja: 29 kwietnia 2011, 15:09

Re: Siez Heyah

Post autor: Messer » 5 października 2012, 10:26

sylwusiakxD pisze:Za każdorazowe wysłanie ekspresowego kodu *108# jest pobierana opłata w wysokości 4 gr :zdegustowany:
to własnie wiem, natomiast ciekaw jestem czy za sprawdzanie pakietu 100 sms też coś pobierają czy nie?

Awatar użytkownika
Sabina88
Ekspert
Ekspert
Posty: 80
Rejestracja: 13 kwietnia 2012, 13:36

Re: Siez Heyah

Post autor: Sabina88 » 5 października 2012, 13:10

Owszem, podwajają doładowania, ale tylko dla wybranych. I przeczytaj sobie regulamin zanim doładujesz podwójnie, bo się zdziwisz...

antid99999
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 46
Rejestracja: 5 sierpnia 2012, 23:06

Re: Siez Heyah

Post autor: antid99999 » 8 października 2012, 18:14

a może mi ktoś powiedzieć dlaczego ostatnio, już kilka razy, mimo ze mialam na koncie ok 4 zl. włącza sie hasło: Stan twojego konta wynosi.....bla bla bla ....uzupełnij swoje konto. Przecież kiedyś uruchamiało sie to dopiero przy stanie konta poniżej 1zl.

sylwusiakxD
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 40
Rejestracja: 7 kwietnia 2012, 01:28

Re: Siez Heyah

Post autor: sylwusiakxD » 8 października 2012, 18:52

wydaje mi się że dlatego, żebyś nie musiała sprawdzać stanu konta i nie musiała płacić tych 4 groszy;)

Awatar użytkownika
Sabina88
Ekspert
Ekspert
Posty: 80
Rejestracja: 13 kwietnia 2012, 13:36

Re: Siez Heyah

Post autor: Sabina88 » 8 października 2012, 19:28

Ale jest sposób na to jak nie chcesz słyszeć tego gościa :) Jak będziesz chciała się z kimś połączyć i on zacznie mówić to przyciśnij szybko kilka razy "gwiazdkę" i połączenie będzie nawiązywane :) Oczywiście za każdym razem tak będziesz musiała robić, żeby nie było, że wyłączysz go na stałe!

sylwusiakxD
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 40
Rejestracja: 7 kwietnia 2012, 01:28

Re: Siez Heyah

Post autor: sylwusiakxD » 8 października 2012, 19:56

możesz nacisnąć także 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,#, nie musi to być * ;)

antid99999
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 46
Rejestracja: 5 sierpnia 2012, 23:06

Re: Siez Heyah

Post autor: antid99999 » 8 października 2012, 22:36

aha:) Podziękowała:) bo nieco uciążliwe to jest jak muszę z kimś szybko nawiązać połączenie...Raz jeszcze dziękuję:)

samaslodycz
Guru
Guru
Posty: 121
Rejestracja: 1 sierpnia 2011, 16:22

Re: Siez Heyah

Post autor: samaslodycz » 20 grudnia 2012, 15:02

hej. od jakiegoś czasu jak zaczyna mi gadać że: stan twojego konta wynosi bla bla... to jak naciskam dwa razy klawisz zeby przestało to już nie działa i musze czekać aż skończy gadać... czy ktoś teżtak ma albo wie co sie stało?

ŚmIaŁeK
Guru
Guru
Posty: 148
Rejestracja: 20 lipca 2011, 20:06

Re: Siez Heyah

Post autor: ŚmIaŁeK » 20 grudnia 2012, 15:13

Ja również tak mam :)

Awatar użytkownika
paulo06
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 387
Rejestracja: 4 października 2012, 13:54

Re: Siez Heyah

Post autor: paulo06 » 20 grudnia 2012, 16:07

a wy tez macie tak,ze gina wam pieniadze z konta?

ODPOWIEDZ