Siez Heyah

Śmiechy i chichy :) Znasz jakiś śmieszny dowcip? Podziel się nim z nami!!

Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President

Awatar użytkownika
buła
VIP
VIP
Posty: 659
Rejestracja: 14 maja 2009, 07:32

Re: Siez Heyah

Post autor: buła » 18 lutego 2013, 18:52

Krzysiek92 pisze:w tamtym roku konto miałem ważne caly rok miałem kasę na koncie nie musialem doładowywać i bylo dobrze. ale teraz od stycznia zablokowali mi konto i musze doladowywac co miesiac zeby miec aktywne konto... sprawdzalem u kumpla i innych osob maja na rok wazne konto..
wiec nie wiem czy trzeba jakis kod wpisac zeby miec znowu na rok wazne konto czy jak to jest???
też się wkurwiłem ale teraz już wiem ocb. jesli chcesz mieć konto ważne przez rok to nie możesz korzystać z żadnych pakietów. aktywacja któregokolwiek pakietu ( ja akurat używał 1000smsów do wszystkich i 60 minut do wszystkich) powoduje wylączenie waznosci konta przez rok.

Awatar użytkownika
after
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 310
Rejestracja: 16 października 2010, 19:16
Lokalizacja: Jasło

Re: Siez Heyah

Post autor: after » 18 lutego 2013, 18:58

Napisz na kontakt@heyah.pl podając swój numer telefonu i cztery ostatnie cyfry kodu puk i oni Ci to przywrócą

Awatar użytkownika
buła
VIP
VIP
Posty: 659
Rejestracja: 14 maja 2009, 07:32

Re: Siez Heyah

Post autor: buła » 18 lutego 2013, 19:07

after pisze:Napisz na kontakt@heyah.pl podając swój numer telefonu i cztery ostatnie cyfry kodu puk i oni Ci to przywrócą

oczywiście, pod warunkiem jednak, że nie korzysta z pakietów.

Krzysiek92
Guru
Guru
Posty: 131
Rejestracja: 19 maja 2009, 20:58

Re: Siez Heyah

Post autor: Krzysiek92 » 19 lutego 2013, 01:23

Nie korzystam z pakietow wlasnie... A ten kod puk gdzie go znajde?

Awatar użytkownika
after
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 310
Rejestracja: 16 października 2010, 19:16
Lokalizacja: Jasło

Re: Siez Heyah

Post autor: after » 19 lutego 2013, 09:03

Na karcie startera. Ewentualnie zaloguj się na heyah.pl na swoje konto, teraz już chyba tam nie trzeba kodu i tam też masz kontakt.

Gabusia
Guru
Guru
Posty: 141
Rejestracja: 27 października 2008, 19:00

Re: Siez Heyah

Post autor: Gabusia » 19 lutego 2013, 11:25

sylwusiakxD pisze:Od 19.03.2013 usluga "Rok waznosci konta po kazdej rozmowie" bedzie platne 3 zlote na 30 dni ;/ w d*** sie im poprzewracalo
takiego samego smsa wczoraj dostałam. wiec jezeli chce znowu miec waznosc konta na caly rok, to musze do nich pisac? heyah jakos dziwinie to robi, ze jedni maja waznsc na caly rok, innym sie konczy po miesiacu mimo ze zadnych pakietow nie maja.. dziwne troche...

Awatar użytkownika
KooKoszka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Posty: 252
Rejestracja: 22 września 2010, 15:55

Re: Siez Heyah

Post autor: KooKoszka » 19 lutego 2013, 13:30

Ja też dostałam takiego esa ale nie wiem jak to możliwe bo sieć wysyła z swojego numeru zwykle to 4/5 cyferek bodz z BOK a ja dostalam takiego esa z prywatnego numeru.Więc albo ktoś w ch... robi albo sieć znów kombinuje.

Awatar użytkownika
Pemek94
VIP
VIP
Posty: 1153
Rejestracja: 24 kwietnia 2008, 22:30
Lokalizacja: Jasło

Re: Siez Heyah

Post autor: Pemek94 » 19 lutego 2013, 14:32

Coś się niedobrego dzieje z tą siecią ostatnio. Wszystkie te "zabiegi" są bardzo dziwne, szkoda tylko, że mam Mix bo coraz bardziej mi się to nie podoba...

nemo23
Rozgrzewam się
Rozgrzewam się
Posty: 23
Rejestracja: 6 marca 2013, 09:26

Re: Siez Heyah

Post autor: nemo23 » 6 marca 2013, 11:53

tez mam z heyah na karte jak masz mniej niz 5 zl na koncie to biora ci 3 grosze za sprawdzenie stanu konta

nev
Guru
Guru
Posty: 107
Rejestracja: 21 stycznia 2013, 23:19

Re: Siez Heyah

Post autor: nev » 6 marca 2013, 12:11

buła pisze:też się wkurwiłem ale teraz już wiem ocb. jesli chcesz mieć konto ważne przez rok to nie możesz korzystać z żadnych pakietów. aktywacja któregokolwiek pakietu ( ja akurat używał 1000smsów do wszystkich i 60 minut do wszystkich) powoduje wylączenie waznosci konta przez rok.
ja tam ma pakiet darmowych minut na wybrany numer, a i tak mam ważne konto przez cały rok. Przy czym pakiet uruchomiony został przed tymi zmianami z kontem ważnym przez rok...choć nie wiem czy to ma jakieś znaczenie...
:)

Awatar użytkownika
Sabina88
Ekspert
Ekspert
Posty: 80
Rejestracja: 13 kwietnia 2012, 13:36

Re: Siez Heyah

Post autor: Sabina88 » 6 marca 2013, 12:37

Ale, żeby nie płacić za ten rok ważności konta to można to obejść :) Wystarczy przed 19 marca przedłużyć o ten rok (przed 19 marca jest za darmo), a później zanim pobiorą Ci opłatę tych 3zł za miesiąc to możesz zrezygnować :) i zostaje Ci data ważności tą, którą masz w chwili zrezygnowania z tej usługi. Tak pisali ludzi na stronie Heyah na fb.

zakopce30
Początkujący
Początkujący
Posty: 15
Rejestracja: 6 marca 2013, 13:40

Re: Siez Heyah

Post autor: zakopce30 » 18 marca 2013, 13:38

heyah sie wypala powoli, zasprawdzanie konta biora juz 4 grosze, ja przechodze na Play jest teraz taka fajna stawka tylko 9 zł miesiecznie sie Placi i rozmowy do Play sa za free,gadasz ile chcesz, a po za siec masz tylko 19 groszy

Awatar użytkownika
buła
VIP
VIP
Posty: 659
Rejestracja: 14 maja 2009, 07:32

Re: Siez Heyah

Post autor: buła » 18 marca 2013, 14:48

Sabina88 pisze:Ale, żeby nie płacić za ten rok ważności konta to można to obejść :) Wystarczy przed 19 marca przedłużyć o ten rok (przed 19 marca jest za darmo), a później zanim pobiorą Ci opłatę tych 3zł za miesiąc to możesz zrezygnować :) i zostaje Ci data ważności tą, którą masz w chwili zrezygnowania z tej usługi. Tak pisali ludzi na stronie Heyah na fb.

chyba nie jest tak jak piszesz. po prostu jak zrezygnujesz z oferty rok ważności to Ci ważność konta zostanie anulowana ;)

Awatar użytkownika
Sabina88
Ekspert
Ekspert
Posty: 80
Rejestracja: 13 kwietnia 2012, 13:36

Re: Siez Heyah

Post autor: Sabina88 » 18 marca 2013, 16:51

Heyah tak pisze: "Informujemy również, że wyłączenie oferty jest bezpłatne, a użytkownik zachowuje aktualny termin ważności konta."

maso
Początkujący
Początkujący
Posty: 19
Rejestracja: 5 kwietnia 2009, 20:48

Re: Siez Heyah

Post autor: maso » 18 marca 2013, 18:49

Ja wyłączyłem już tą usługę i mam nadal rok czasu na wykonywanie połączeń. A co do sieci to też myślę nad zmianą bo heyah już przesadza z tym naciąganiem :mur:

ODPOWIEDZ