Ja karty nie opłacam już od dawna , a łowię na prywatnych stawachkwas pisze:Czytamy ze zrozumieniem, cytowałem innego kolegę wędkarza!

Moderator: paul_proteus
Ja karty nie opłacam już od dawna , a łowię na prywatnych stawachkwas pisze:Czytamy ze zrozumieniem, cytowałem innego kolegę wędkarza!
Ja również odpuściłem stawy w tym roku. Myślę że mamy co mamy ponieważ mało kto chodzi na zebrania koła.kociamberek pisze:Sądzę że działalność obecnego zarządu Koła nr1 i klubu karpiowego w jednym działa demotywująco i niszcząco dla braci wędkarskiej w Jaśle i okolicach, dzięki nim wędkarstwo zrobiło się u nas dresiarskie i snobistyczne, dlatego ja w tym roku podziękowałem i nie opłaciłem składki, tak więc życzę dalszych sukcesów panom z marker teamu, sukcesów dzięki którym kiedyś obudzą się z ręką w nocniku
Co do kleni czy pstraga hahaMaxBass pisze:Witam wszystkich wedkarzy.
Mam pytanie czy jest tu na forum jakiś wędkarz preferujacy styl muchowy ??
oraz pytanie dotyczace łowisk.
Czy na rzece w Debowcu (chyba płynie tam wisłok) są ładne klenie i pstrągi ?? i czy jest tam odcinek nizinny czy górski ??
Prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Znam kilka dobrych miejsccypresja26 pisze:Ja pojechałabym na takie wędkowanie całonocne.
Piwko, girl i wędkowanie ale nie ma gdzie bo wszędzie pusto a siedzieć i patrzeć na wodę to nudaaa