godne polecenia
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: godne polecenia
"Anioły i Demony" no i oczywiście Harry Potter!!!!!!!
-
- Doświadczony
szkoda tylko że Harry Potter już nie będzie kontynuowany
-
- Początkujący
popieram kolege wczesniej , hehe
anioły i demony odlot totalny , uwielbiam takie książki ;P
ja tam raczej za duzo to nie czytam , wolę sto razy oglądnąć film , no ale w tym przypadku najpierw przeczytałam później obejrzałam i warto . hihi
kolego wczesniej a jak ty przeczytałeś czy obejrzałeśś ??
anioły i demony odlot totalny , uwielbiam takie książki ;P
ja tam raczej za duzo to nie czytam , wolę sto razy oglądnąć film , no ale w tym przypadku najpierw przeczytałam później obejrzałam i warto . hihi
kolego wczesniej a jak ty przeczytałeś czy obejrzałeśś ??

polecam "Godzine pąsowej róży" Marii Kruger pierwszy raz czytałam ją jak miałam 15 lat i cały czas do niej wracam duzo super książek starszych i nowych znalazłam w TANIM ANTYKWARIACIE http://www.tani-antykwariat.pl więc polecam poza tym uwielbiam Kinga czytałam chyba wszystko no i oczywiście klasyka dla kobiet "Przeminęło z wiatrem"
Nie wiecie jak się nazywa książka o egzorcyzmach na temat przygód Emily Rose. Szukałem w Google ale nic nie znalazłem, był jakieś książki ale to nie te 

Możesz poczytać sobie Zakładników Diabła. Ale chodziło Ci pewnie o Egzorcyzmy Anneliese Michael.
omerta ..... mario puzu ..... y zielona mila stephena kinga
Polecam wszystkie książki Wojciecha Cejrowskiego
No i oczywiście kontynuacja "Wiedźma z Wilżyńskiej doliny". A jak ktoś ma dość ckiliwie dydaktycznej S. Meyer, to polecam "Wampira z M-3" Pilipiukadragoness pisze:"Opowieści z Wilżyńskiej doliny" Anny Brzezińskiej. Babunia Jagódka jest absolutnie odjazdowa!!
"50 twarzy Graya"
Jak mam czytać o piep**eniu, to zdecydowanie wolę "Czystą krew"viando pisze:"50 twarzy Graya"

Jak już w tym temacie, to ciekawe są "Cząstki elementarne" Michela Houellbecqa
gdzie sa moderatorzy
??

W łóżku pod pierzyną, śpią po dobranocce.
Oczywiście portal został zaatakowany przez stado spamerów i obecnie jego forum wygląda jak przedświąteczna choinka do wieszania reklamy wszelakich towarów i serwisów a moderatorzy mają to daleko w d.
Oczywiście portal został zaatakowany przez stado spamerów i obecnie jego forum wygląda jak przedświąteczna choinka do wieszania reklamy wszelakich towarów i serwisów a moderatorzy mają to daleko w d.
-
- Debiutant
Witam wszystkich jestem tu dzisiaj zeby Wam polecic pewna ksiazke:« Kurs pracy dodatkowej ONLINE12 » zerknijcie na nią oto linkhttp://org-epost.com/e-work/book28564031.php , jest to"poradnik"dla szukajacych i potrzebujacych pracy...daje trafne wkazowki tym wszystkim ,ktorzy juz "odpuscili"stacili wiare w znalezienie czegos co by ich usadysfacjonowalo na rynku pracy,oceniam ją na 5w skali 6stopniowej i zachecam do skorzystania z wiedzy w niej zawartej....