godne polecenia
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: godne polecenia
Oj czytałam, czytałam i musze się przyznać, ze „dała” mi dużą wiedze na temat zarabiania w internecie. Kurs pracy dodatkowej ONLINE 12 – link do książki http://org-epost.com/e-work/book28564031.php. jest dla takich jak ja – choć pewnie nie tylko- chcących dorobić do pensji. Polecam tą książkę.
Cześć, chciałbym wam koniecznie polecić książkę „Seksualne przygody współczesnych Polaków”. Pozycję tę napisała kobieta od lat będąca seksuologiem co już mówi nam o tym jak wiele przypadków mogła opisać w swojej książce. Ile osób zastanawiało się jak działa seksuolog, jakich informacji może nam udzielić, a może nasze zainteresowanie skupia się na tym jak seks uprawiają inne pary lub ludzie? Książka opisuje także nimfomanki, poligamię oraz wiele innych fantazji seksualnych. Moim zdaniem jest na prawdę lepszą skarbonką wiedzy o seksie I sposobach jego uprawiania niż jakakolwiek kamasutra!!!. Polecam każdemu, kto chciałby się dowiedzieć jak rozwinąć swoje życie seksualne lub przełamać swoje zahamowania w łóżku. Pamiętajcie “Seksualne przygody współczesnych Polaków” autor: Wioleta Ostrowska
-
- Przyjaciel Forum
tylko mnie rozśmieszyło to zdanie: "jaki seks uprawiają inne pary lub ludzie"... 

RzeczywiścieMagladenka pisze:tylko mnie rozśmieszyło to zdanie: "jaki seks uprawiają inne pary lub ludzie"...

-
- Początkujący
Ja ostatnio zaczęłam czytać po angielku - Ellen - I'm keeding... Seriously . Jestem dopiero na początku, ale już sie pary razy ostro zaśmialam. Czytał ktoś ją moze?
-
- Przyjaciel Forum
Kryminały Cobena - wciągające, o wartkiej akcji - idealne na zimowe wieczory
Kiedyś zaczytywałam się w kryminałach. Cobena nie znam, chętnie nadrobię tę zaległość.
Coben jest bardzo znany, ale w sumie wolę fantastykę polską, Wiedźmin Sapkowskiego to klasyka:)
Ja się zastanawiałem co kupić na prezent i stwierdziłem, że idealnym pomysłem będzie książka. Wybrałem Dziennik obłednik - książka lekka i z humorem, ilealna dla kobiety. Moze sie jej spodoba?
- mjyntki_mjetek
- Mistrz
Maria Konopnicka -
Na jagody

Na jagody

-
- Bywalec
Jeżeli lubisz taką tematykę, to będziesz miał sporo czytania, o ie widziałeś ile już wydał książek.
Ja ostatnio czytam Sex Machine. A potem biorę się za moją ulubioną pisarkę Abbi Glinnes. Zakochałam się w jej książkach.
" Cien wiatru" i "Millenium"
wszystkie książki hawkinga.
A coż z fantasy?