U Schabińskiej dawna restauracja Perła
-
- VIP
- Posty: 737
- Rejestracja: 8 sierpnia 2010, 18:48
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Magdzia ma profil na fejsie więc weź jej podeślij te zdjęcia
-
- Bywalec
- Posty: 32
- Rejestracja: 12 stycznia 2012, 16:48
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Właśnie takie pierogi jak na załączonym wyżej zdjęciu przynieśli mojemu dziecku. Jak zobaczyliśmy- to nam się jeść odechciało!
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Czy chodzenie do tego lokalu jest obowiązkowe?
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Pewnie nie jest , ale Ci którzy piszą opinie już na pewno tak szybko tam nie wrócą , po zjedzeniu takich smakołyków to z pewnością trzeba się podzielić opinią na forum :
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Witam Ja tam byłem tylko na jednej imprezie zorganizowanej (wesele) i jedzenie naprawdę było dobre, to było 2,5 rok temu. Ale od jakiegoś roku słyszałem coraz gorsze opinie o jedzeniu w tym lokalu. A te zdjęcia to już jest dla mnie kulminacja... Tak fatalnie wyglądające jedzenie... Tragedia.... Myślę, że sporo potencjalnych klientów tam na pewno nie pójdzie na obiad czy kolację... Ja na pewno nie!!!
-
- VIP
- Posty: 737
- Rejestracja: 8 sierpnia 2010, 18:48
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Swoją drogą podziwiam tych którzy wychwalali tą knajpę, byłem tak kilka dni po rewolucjach i juz wtedy nie było zachwytu, schabowy był jak podeszwa a pierogi wyglądały jak te na zdjęciach
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Nie polecam po ostatniej wizycie u Schabińskiej to jednak wole stracić czas i samemu sobie zrobić dobre jedzenie
-
- Początkujący
- Posty: 13
- Rejestracja: 22 lutego 2015, 18:16
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
jedzenie może nie jest najgorsze ale obsługa tragedia. powinni zastanowić się nad kulturą i szacunkiem. Widziałem jak goscia oszukali na ok 50 zł bo był troche wstawiony.
* osobiscice polecam PANORANA na pck. tak powinna wyglądać restauracja.
* osobiscice polecam PANORANA na pck. tak powinna wyglądać restauracja.
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
W Jaśle są jeszcze inne resteuracje więc nikt tam Was nie ciągnie na siłe ,po co tam chodzić i kompromitować się zdjęciami i płakać ile się wydało.
Sporo osób pisze i mówi że jedzenie złe to każdy to wie ,a idzie chyba z ciekawości więc po co póżniej narzekać.
Sporo osób pisze i mówi że jedzenie złe to każdy to wie ,a idzie chyba z ciekawości więc po co póżniej narzekać.
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Zgadzam się z tym.ruda33 pisze:W Jaśle są jeszcze inne resteuracje więc nikt tam Was nie ciągnie na siłe ,po co tam chodzić i kompromitować się zdjęciami i płakać ile się wydało.
Sporo osób pisze i mówi że jedzenie złe to każdy to wie ,a idzie chyba z ciekawości więc po co póżniej narzekać.
Mało tego - zrób jeden z drugim w domu zdjęcie Z ODLEGŁOŚCI 5cm jakiegokolwiek mięcha albo pieroga przygotowanego własnoręcznie - ocenimy czy wygląda apetycznie.
Skąd wiadomo, że umieszczone zdjęcia są akurat z TEJ restauracji?? Jak wstawię zdjęcie krowiego łajna i napiszę, że to z jasielskiej pizzerii to też wszyscy uwierzą?
Żenada! Krytykuje tylko konkurencja i zakompleksione nieroby (średnia wieku pewnie z 17 lat), nie potrafią NIC i mają czas na siedzenie przy kompie na pejsbuku i tym forum i tylko krytykowanie WSZYSTKIEGO co komuś się udaje!
Knajpy, lokale weselne, kamerzyści, zespoły, lekarze, fryzjerzy, mechanicy... wszystko jest za drogie i złe!
Nie bronię tej knajpy ale mniej jadu dobrzy ludzie
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Ja się osobiście cieszę, że wiele osób udziela się w tego typu wątkach - nie bywam regularnie w każdym barze czy restauracji , a dzięki opiniom z forum mniej więcej potrafię wywnioskować jakie miejsca omijać szerokim łukiem. A odnośnie zarzutów bezpodstawnej krytyki to każdy kto ma trochę oleju w głowie odróżni posty wykreowane przez kogoś z konkurencji od postów zwykłych klientów , którzy stracili kupę kasy w restauracji a dostali rozgotowane pierogi
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
No to siedź dalej w domciu na forum, nigdzie nie wychodź bo przecież tu samą prawdę pisząMary pisze:... nie bywam regularnie w każdym barze czy restauracji , a dzięki opiniom z forum mniej więcej potrafię wywnioskować jakie miejsca omijać szerokim łukiem....
Wnioskuj na podstawie opinii z jaslo4u
Pozdrawiam.
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Czy ja napisałam , że nie wychodzę z domu ? Słowo klucz - regularnie Byłam w tej restauracji zaraz po rewolucjach- szału nie było a po tych wpisach , które są tu zamieszczane widzę, że nic się w tym temacie nie zmieniło.
-
- Guru
- Posty: 174
- Rejestracja: 10 stycznia 2011, 01:08
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Ja wolę nie sugerować się do końca opiniami ludzi z forum, bo niejednokrotnie opinie mogą być specjalnie zaniżone/zawyżone. Najlepiej samemu się przekonać
-
- Doświadczony
- Posty: 64
- Rejestracja: 21 lutego 2015, 17:15
Re: U Schabińskiej dawna restauracja Perła
Niestety smutne jest to, że podział na "kulinarnej" mapie Jasła wyznacza woń trzydniowego spalonego oleju.
Strona północna to przede wszystkim spalenizna z "Manufaktury" odczuwalna już od okolic szpitala, natomiast im bliżej centrum tym bardziej czuć "aromaty" dawnej stołówki ZUS pod MPM-emem.Oczywiście wiele zależy od wiatru.
Zaprawdę powiadam wam, że w Jaśle nie ma czegoś co chociaż przypomina podejściem do klienta, produktu i etyki pracy restauracje.
To, że coś wam smakuje to raczej wynik niewyrobionego smaku, zepsutego w skutek szybkiego stylu życia gustu czy braku edukacji.
Z wielką, nieskrywaną radością zauważam, że coraz większą wagę w mediach czy książkach przywiązuje się do edukacji spożywczej to może za 10, 20 lat się coś zmieni w tej materii bo w tej chwili w Jaśle i okolicach nie miałbym czego polecić na wyjście na obiad czy kolacje.
Strona północna to przede wszystkim spalenizna z "Manufaktury" odczuwalna już od okolic szpitala, natomiast im bliżej centrum tym bardziej czuć "aromaty" dawnej stołówki ZUS pod MPM-emem.Oczywiście wiele zależy od wiatru.
Zaprawdę powiadam wam, że w Jaśle nie ma czegoś co chociaż przypomina podejściem do klienta, produktu i etyki pracy restauracje.
To, że coś wam smakuje to raczej wynik niewyrobionego smaku, zepsutego w skutek szybkiego stylu życia gustu czy braku edukacji.
Z wielką, nieskrywaną radością zauważam, że coraz większą wagę w mediach czy książkach przywiązuje się do edukacji spożywczej to może za 10, 20 lat się coś zmieni w tej materii bo w tej chwili w Jaśle i okolicach nie miałbym czego polecić na wyjście na obiad czy kolacje.