Hmm... Uchwała Prezydium z 23 września została potwierdzona uchwałą Zarządu z 28 września. Przecież, k...a, o tym wiesz bo pod artykułem na portalu pana Grzywacza Twój komentarz też jest widoczny (chyba, że komentujesz nie czytając tekstu, co w Twoim przypadku też jest możliwe). Pozwalam sobie domniemywać, że słowo "potwierdzona" jest Ci znane? I zakładam - w niespodziewanym przypływie optymizmu - że rozumiesz nawet jego znaczenie. Mniemam, że tamto pismo opublikowane na sąsiednim portalu zmasakrowało (mówiąc prost) całą strategię p. Sepioła o bohaterskim samorządowcu, który nie ugiął się przed okrutnym PiS-em tylko zrezygnował, ale - na podstawie tego co czytałem - fakty są mniej chwalebne. I nie zrezygnował, tylko go wyrzucili. Moim zdaniem zrobili to i tak za późno, bo powinni go wywalić z PiS-u zaraz po jego wywiadzie dla "Faktów Jasielskich". Ale to jest sprawa PiS-u a nie moja. A w tej chwili, jedyna rzecz, która mnie o tyle o ile interesuje to to, czy p. Sepioł skieruje sprawę do sądu. Mamy okres przedwyborczy - wyroki są szybko wydawane.
p.s.
A co tu PiSać...same qtwy....pójdę za twoją radą i wyborczą niedzielę spędzę gdzieś za miastem...
Hmm... Naprawdę nie wiem, czy ja się czułem głupiej po tym, gdy PiS nie potrafił zebrać podpisów czy ty teraz, gdy Czernecki podpisał porozumienie z PiS-em... Ale może 21 pogoda będzie ładna?