Praca!!! Gdzie szukać?
Moderatorzy: hanka, paul_proteus
Re: Praca!!! Gdzie szukać?
tak Huta Szkła poszukuje murzynòw....
Przynależność rasowa nie ma znaczenia
-
- Początkujący
Podziwiam osoby, które decydują się na prace w Hucie.Z tego co słyszałam, to tam jest naprawdę ciężko
-
- Przyjaciel Forum
Znalazłem sensowną pracę.POZA Jasłem. Sam sobie może tu poszukaj. No chyba,że jesteś "przedsiębiorcą" JasielskimŁyssy pisze: ↑8 września 2019, 16:04Nieogara to w lustrze poszukaj..... Pokaż gdziekolwiek, że coś potrafisz to od razu inaczej będą z tobą rozmawiać, a że pracy szukają same nieogary to nie dziwota, ze nikt im kokosów nie zaproponuje.luc_ponownie pisze: ↑8 września 2019, 14:19A gdzie w Jaśle jest praca dla tych co "coś umieją", he ? Ogłoszenia sobie przejrzyj mądralo. W Jaśle możliwości rozwoju zawodowego i godnej płacy za pracę to można sobie szukać ale znaleźć to już nie... To nie Rzeszów czy Kraków,to nawet nie Krosno,Sanok czy Gorlice - to jest Jasło,ogarnij to nieogarze.

Wtedy to bredzenie jest zrozumiałe.
Fakty są nieubłagane.W Jaśle NIE MA sensownej i dobrze płatnej pracy. Z rzadka pojawią się dobrze płatne oferty na obsłudze klienta różnych sieci komórkowych i to w zasadzie tyle z ofert pracy które mogą być satysfakcjonujące finansowo. O pracy typu inżynier w Jaśle można raczej zapomnieć. IT ? 2-3 firmy luźno z nim związane na krzyż czasem się w ciągu roku ogłoszą, ewentualnie można jako technik obsługiwać sieci światłowodowe.Jak wiadomo za to są też kokosy. Poza łagropolami typu NS czy te firemki na gamracie jedyne oferty w Jaśle to te z pracą za granicą. Wystarczy otworzyć tutejsze ogłoszenia/olx/pracuj pl itd.
Polecam Biedronkę lub Lidl, solidne zarobki, atrakcyjna praca, możliwość awansu
-
- Przyjaciel Forum
Normalny człowiek to z Jasła salwuje się ucieczką jak może
Podobno nawet w Sanoku (nie sprawdzałem ale słyszałem) płacą już lepiej niż w Jaśle,tak że ten tego... 

I tak nie jest tak źle jak kiedys. Praca jest, jeśli ktoś chce pracować to na pewno pracę znajdzie. I to w ciągu kilku dni. Kwestia zarobków to jednak już inna sprawa, raczej nie da się wiele zarobić niestety. A ceny drożeją i w przyszłym roku prawdopodobnie będziemy mieli do czynienia z jeszcze większą podwyżką cen żywności wraz z uwolnieniem cen prądu.
Praca nie dla bogacza
jeśli mam sie wypowiedziec to niepełnosprawny niema szans w jAŚLE, ZABRONIONE JEST
Witam przeprowadziłam się do Jasła i szukam pracy. Może ktoś pracuje w Hucie lub w Nowym Stylu z kobiet i napisze jak wygląda praca w tych zakładach?