Opinie na temat ginekologów na terenie Jasła
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: Opinie na temat ginekologów na terenie Jasła
u masteja przyjmuje tylko bernat i pan michał zamorski
Coś Ci się pomyliło, u Masteja przyjmuje dr Kulon a Zamorski przyjmował na Szopena z tego co wiemwiolka666 pisze:u masteja przyjmuje tylko bernat i pan michał zamorski
dr Zamorski przyjmuje u Masteja !!
Potwierdzam Dr.Zamorski przyjmuje U Masteja i na Szopena
czy któraś z was się orientuje jaki lekarz przymuje w poniedziałek prywatnie? i gdzie ma gabinet? chodzi mi o słowińskiego, pierza lub źrebca
Pierz przyjmuje w poniedziałki na kasę chorych
prywatnie przyjmuje we wtorki i piątki

w przychodni na baczyńskiego?sylwula13 pisze:Pierz przyjmuje w poniedziałki na kasę chorychprywatnie przyjmuje we wtorki i piątki
tak na baczyńskiego , w Gemini .asiu91 pisze:w przychodni na baczyńskiego?sylwula13 pisze:Pierz przyjmuje w poniedziałki na kasę chorychprywatnie przyjmuje we wtorki i piątki
-
- Debiutant
Czy orientuje się ktoś gdzie przyjmuje prywatnie dr Aldona Świstak? I prosze o jakieś namiary, dziekuje
też kiedyś szukałam prywatnego gabinetu tej Pani i nie znalazłam.. z tego co wiem na nfz przyjmuje w przychodni na szopena, ma też dyżury w szpitalu, prywatnie chyba nie przyjmujeLady in Red888 pisze:Czy orientuje się ktoś gdzie przyjmuje prywatnie dr Aldona Świstak? I prosze o jakieś namiary, dziekuje
-
- Debiutant
A wydaje mi się, że gdzieś w Jaśle widzialam tabliczke z jej nazwiskiem, ale wtedy nie zwróciłam uwagi, bo nie byłam zainteresowana...
Czy orientuje sie ktoś u kogo można zrobić badanie drożności jajowodów (hsg) lub (sis) pod kontrolą USG?
w jasielskim szpitalu, skierowanie dostałam od dr Źrebca i on też wykonywał badanie
Czy ma któraś z Was doświadczenia w leczeniu niepłodności u jasielskich lekarzy? Jak się to skończyło, kogo polecacie? ( nie chodzi mi o to czy jakiś gin. przy badaniu jest milutki i delikatny, to nie ma znaczenia) Chodzi mi o to czy jest skuteczny?
Czy to jest bolesne badanie?azarenka pisze:w jasielskim szpitalu, skierowanie dostałam od dr Źrebca i on też wykonywał badanie