paznokcie hybrydowe
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: paznokcie hybrydowe
Też polecam studio urody Obsesja :-). Robię tam odkąd ten salon powstał, jestem bardzo zadowolona i faktem jest ze trzymają się bardzo długo 4-5 tygodni. A mam porównanie bo raz robiła mi jedna z pań wymienionych wyżej to po dwóch dniach dostało się powietrze....
może ktoś polecić salon, który robi ładne paznokcie hybrydowe ze zdobieniem ? 

Ja robię sobie sama hybrydy. Używam lakierów Semilac, bo mają świetną trwałość i mocno napigmentowane kolory. Co do zdobień, ja nie robię, ale można kupić stemple, dzięki którym nawet samodzielnie można zrobić ozdoby 

polecam Panią Marzene w Skołyszynie Kenzar koło przystanku pks chodzę do niej na hybrydy prawie rok jestem zadowolona a jak mam ochote na zdobione szukam wzor w necie zanosze zdjecie i mam identycznie zrobione sama tez ma fajne pomysły
Nie ma to jak w Rzeszowie.. Dla mnie zdecydowanie kosmetyczki z Rzeszowa.
Mnie się chyba bardziej podobają naturalne.
Nie podobają mi się takie hybrydowe paznokcie, zdecydowanie wole naturalne paznokcie, a hybrydy wyglądają dość kiczowato.
Hybryda wygląda pięknie ale później bardzo ciężko jest doprowadzić paznokcie do porządku
Ale mimo wszystko jest to wielka wygoda i tyle
Ja robie hybrydę od kilku miesięcy i az boje się pomyśleć co będzie jak ja ściągnę
Ja również, ale i tak uwielbiam ten komfort kiedy nie muszę ich malować co drugi dzień
Wygoda jest ogromna bo mam spokój na ponad dwa tygodnie ale paznokcie się jednak niszczą
Wiecie co, ja odkąd robię hybrydy nie zauważyłam, żeby moje paznokcie się zniszczyły. Może zależy to od tego, jakich produktów do zrobienia takiego manicure się używa? U mnie Smilac sprawdza się naprawdę dobrze, czasem robię sobie tygodniową przerwę na odżywkę, ale po tygodniu wracam do hybryd 

- smerfetka1718
- Guru
igom pisze:Nie podobają mi się takie hybrydowe paznokcie, zdecydowanie wole naturalne paznokcie, a hybrydy wyglądają dość kiczowato.
Kiczowato wygladaja tylko te zle zrobione ...
Ja z ręką na sercu mogę polecić salon kosmetyczny Euforia. Zawsze jestem zadowolona, paznokcie są zrobione dokładnie i nic się z nimi nie dzieje przez kolejne 2, 3 tyg., dopóki nie pójdę sobie odnowić. No i nie ma problemu z wykonaniem wszelakiego rodzaju zdobieńewciak pisze:może ktoś polecić salon, który robi ładne paznokcie hybrydowe ze zdobieniem ?