Odchudzanie - co robić, aby być w formie?
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: Odchudzanie - co robić, aby być w formie?
ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć
Pauulla22 dokładnie! Do tego żywienie odpowiednie żeby z sił nie opaść
ja jeszcze biorę suplement therm line fast, tak na wypadek żeby to ładnie szło. To ma naturalny skład i sinetrol, który pomaga w tej redukcji.

Ja też jestem za ćwiczeniami i warto zacząć się mierzyć a ne ważyć
- Strange Love
- Guru
Dokładnie dziewczyny, ja jestem tego najlepszym przykładem, może w kg nie schudłam wiele bo w ciągu 3-4 miesięcy około 5 kg, ale widać to po ubraniach, bo już prawie dwa nr za duże, a to wszystko tylko dzięki ćwiczeniom - wystarczy 15 minut dziennie, a 2 razy w tygodniu dłuższy trening a od razu człowiek czuje się lepiej i wygląda
a jem wszystko jak leci, nie przesadzam tylko ze słodyczami i unikam śmieciowego jedzenia.

Pauula22 pisze:ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć

Biegać nie mogę, ale rower i rolki to faktycznie świetny pomysł. Sporo można we ten sposób zgubić.
Ja biegam i ćwiczę z Chodakowską i widze efekty
chyba efekty specjalne w filmach sfPalka pisze:Ja biegam i ćwiczę z Chodakowską i widze efekty

Najlepiej to chyba ćwiczyć i zadbać o odpowiednią dietę, bo ja nie widzę innych rozwiązań.
- Laura Diaz
- Przyjaciel Forum
Jakos nie widziałam Chodakowskiej biegającej po okolicyPalka pisze:Ja biegam i ćwiczę z Chodakowską i widze efekty

Ze swej strony polecam dietę dr. Dabrowskiej. 6 kg mniej w 3 tygodnie, swietne wyniki badań, pozytywne opinie lekarzy.
Dieta dr. dąbrowskiej jak najbardziej, w ogóle zmiana nawyków żywieniowych też, ale to dla leniwych. Ja zamiast odmawiać sobie wszystkiego zwiększyłem wydatek energetyczny czyli po prostu więcej się ruszam. A najlepiej to połączyć oba te sposoby oczywiście w umiarkowanym, stosownym do wieku wymiarze. Najgorzej jest z motywacją i z systematycznością.
Cwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć mi to bardzo pomaga
Zmienić swój dotychczasowy styl życia
Odpowiednia dieta i sporo ruchu a problem zniknie.
warto brać coś co oczyszcza organizm przy okazji redukując tkankę tłuszczową, therm line hydrofast to fajny suplement, ma pokrzywe i mniszek lekarski który detoksykuje organizm i usuwa nadmiar wody. Sinetrol redukuje tkankę tłuszczową, jest to potwierdzone badaniami. Diety trzeba bardzo przestrzegać, żeby były widoczne efekty.