tabletki antykoncepcyjne
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: tabletki antykoncepcyjne
No ja niestety tabletek brać nie mogę przez problem z zakrzepicą. Ale za to mam założoną wkładkę hormonalną levosert. Dziewczyny jedna kwestia -pamiętajcie o badaniach zanim zaczniecie stosować antykoncepcję. Lekarz musi was skierować najpierw na nie a to, ze jednej odpowiada taka a nie inna forma zabezpieczenia nie oznacza, że jest ona dobra dla każdej z nas.
Na szczęście nigdy nie musiałam ich brać;-)
- Public Enemy
- Przyjaciel Forum
Robcie tak dalej.Żeby on mogł sobie ruchac bez strachu.A wy narazajcie sie na raka i wypadanie włosów.
-
- Debiutant
raka i wypadanie wlosow to mozessz miec jak sie nie myjesz, pijesz i cpasz a nie jak bierzesz tabletki... bez przesady
-
- Początkujący
Zgadzam sie.,. teraz jest taka innowacja ze taabletki nie szkodzą zdrowiu, jest masa badan na ten temat a to co piszesz to jakies glupie zabobony z trzeciego swiata. Ja sama biore od lat tabletki z roznymi dawkami hormmonow, czulam sie tez roznie po nich. teraz od ponad roku biore vines i to najlepsza ultralekka tabletka z jaka mialam stycznosc. Na bierzaco robie badania i czuje sie super
Słuchajcie, a bierze któraś z Was może Orlifique? Zapisano je mojej siostrze, ze względu na ryzyko Żylnej choroby zakrzepowo zatorowej. Macie jakieś skutki uboczne?
Moja koleżanka je bierze przy cukrzycy też. Z tego co wiem nic jej się specjalnie nie działo jak zaczynała.
Dzięki za odpowiedź. Słyszałam właśnie, że Orlifique są polecane też właśnie przy cukrzycy (pewnie też ze względu na naczynia krwionośne) i w okresie okołomonopauzalnym. Przekażę siostrze 

A słyszałyście o pigułkach zmniejszających pms? To naprawdę działa?
Ja stosuję vibin mini od jakiegoś czasu i nie odczuwam żadnych skutków ubocznych
-
- Rozgrzewam się
Ja stosowałam atywię i praktycznie zapomniałam, co to pms, więc mogę potwierdzić, że działa.
Biblia nic chyba nie wspomina, to bierzcie i jedzcie 

zaciskajcie nogi i nie dajcie i po sprawie
Wazektomia prawem mężczyzny!