wasze ulubione kosmetyki:)
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: wasze ulubione kosmetyki:)
To prawda. Czuć to szczególnie latem w autobusach. Stanie obok takiej osoby to prawdziwa męczarnia.
Tak to prawda sama nie nawadze kosmetyków które się nie wchłaniają i później cała się lepie .Ostatnio zastanawiam się nad kosmetykami z Azji zerknijcie http://zapachazji.pl/sklep/dr-g-gowoonsesang-krem-bb/ ,z tego co czytałam to wiele osób uważa że są dobre .A jakie jest Wasze zdanie ,może już używacie , nie wiem czy się zdecydować , ach cóż się nie zrobi dla piękna i urody .
-
- Przyjaciel Forum
Miałam w ręce kilka takich azjatyckich kosmetyków, aczkolwiek dla mnie ich zapach był w większości zbyt duszący - sama wolę delikatne zapachy.
z ORIFLAME
Woda toaletowa Voyager Woman

Woda perumowana Lady Avebury

Woda toaletowa Voyager Woman

Woda perumowana Lady Avebury

Ostatnio bardzo sobie chwalę krem pod oczy Vichy Idealia. Bardzo poprawia kondycję skóry i koryguje drobne niedoskonałości. Jeśli któraś z Was szuka czegoś fajnego do tych okolic twarzy, to polecam. Naprawdę świetny. 

Ostatnio kupiłam sobie taką serię z Phenome - Smoothing (Silhouette Dream). Składają się na nią serum, balsam i peeling. Jeśli szukacie czegoś na cellulit dziewczyny, to polecam. Bardzo fajna, skuteczna seria i bardzo wydajna. A wygląda tak:

Uwielbiam kosmetyki z biodermy - sa genialne, minus tylko taki że cholernie drogie
-
- Przyjaciel Forum
Owszem są drogie, ale jeśli weźmie się pod uwagę jakość to jednak się opłaca. Z Biodermy kupuję zazwyczaj żele do mycia i są naprawdę wysokiej jakości i nie podrażniają mi w żaden sposób skóry.Dorota31 pisze:Uwielbiam kosmetyki z biodermy - sa genialne, minus tylko taki że cholernie drogie
-
- Bywalec
podklad bourjois healthy mix a puder rimmel stay matte 

Ja bardzo lubię kosmetyki z oliwą z oliwek.Mam z natury dość suchą skórę i powiem Wam,że bardzo dobrze na mnie działają. Jakiś czas temu zamawiałam sobie kilka mydełek z oliwą. Byłam raz w Grecji, kilka lat temu i dobrze znałam te mydełka greckie. Do niedawna byłam przekonana,że nie można ich dostać w Polsce ( szukałam na allegro oraz w sklepach stacjonarnych i nigdzie ich nie było) niemniej jakis czas temu odkryłam sklep, w którym mozna zamowić sobie takie greckie kosmetyki . Konkretnie:
http://flax.com.pl/ - powiem Wam,że działanie bardzo fajne. Nawilżają, są delikatne dla skóry oraz nie uczulają.
http://flax.com.pl/ - powiem Wam,że działanie bardzo fajne. Nawilżają, są delikatne dla skóry oraz nie uczulają.
Resibo,cudowne 

mam całe mnóstwo, a nie tylko jeden ulubiony. Zamawiam zazwyczaj przez internet na dermomedica.pl - tamte kosmetyki są naprawdę świetne i dają stosunkowo szybkie efekty w porównaniu ze zwykłymi drogeryjnymi także polecam każdej chociaż jeden kremik wypróbować i na pewno będziecie zadowolone 

-
- Przyjaciel Forum
Koleżanka ma ten podkład. Mówi, że jest rewelacyjny.nailsgania pisze:podklad bourjois healthy mix a puder rimmel stay matte
Moim ostatnim odkryciem, z kosmetyków do makijażu jest matujący podkład Infallible od L'Oreal. Na jesień i zimę zawsze wybieram kryjące podkłady, które jednocześnie będą ładnie matowiły i długo utrzymywały się na skórze i jakoś zawsze coś było nie tak. Tego używam już jakiś czas i muszę powiedzieć, że bardzo się polubiliśmy. Właściwie niepotrzebne są mi już bibułki matujące, które nosiłam zawsze przy sobie 

-
- Przyjaciel Forum
Czytałam kiedyś recenzję blogerki na temat tego podkładu. I z tego co pamiętam była bardzo pozytywna, ja jednak wolę podkłady dr Eris.