wasze ulubione kosmetyki:)
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: wasze ulubione kosmetyki:)
Kremy do twarzy-uwielbiam!
Ja dzisiaj po pracy od razu maszeruję do Biedronki. Widziałyście jaką mają obecnie promocję na kosmetyki do włosów?Można tam kupić w tym tygodniu kosmetyki do włosów z serii Total Keratin Complex w cenie 12,99 zł. Promocja moim zdaniem bardzo fajna bo kosmetyki znam oraz bardzo lubię.Do tej pory kupowałam je o wiele drożej u swojej fryzjerki w salonie. Nawiliżają włosy oraz je odbudowują tak więc polecam szczególnie tym,którzy mają problemy ze zniszczonymi kudełkami ( na przykład po farbowaniu)>
Swoją drogą powoli przekonuję się do kosmetyków w biedronce bo są bardzo fajne oraz skuteczne.
Swoją drogą powoli przekonuję się do kosmetyków w biedronce bo są bardzo fajne oraz skuteczne.
-
- Przyjaciel Forum
Oni chyba dość często mają promocje na te kosmetyki. Wydaję mi się, że ze dwa razy już ją widziałam.
Ja bardzo lubię naturalne kosmetyki 

-
- Przyjaciel Forum
Ja ostatnio spotkałam się z balsamem biolaven, który ma rewelacyjny skład. Muszę go tylko gdzieś dorwać, ponieważ jest trudno dostępny.
BEBeouty z biedronki xD
-
- Przyjaciel Forum
A wiesz, że one są produkowane przez Tołpę? I podobno płyn micelarny z BeBeauty jest świetny.ziamka pisze:BEBeouty z biedronki xD
-
- Początkujący
Ulubiony kosmetyk- to moje lakiery do paznokci jestem od nich uzależniona 

-
- Przyjaciel Forum
A jakiej firmy masz lakiery do paznokci? Mi wszystkie bardzo szybko odpryskują.
Moim zdaniem najlepsze podklady ma firma kryolan a tusze max factor , ostatnio przekonuje sie tez do firmy sleek ale niestety nie jest dostepna stacjonarnie tylko online.
Świetne są kosmetyki od Lagenko. Płyn do higieny intymnej http://www.lagenko.pl/blog/plyn-do-higi ... agenko-pl/ naprawdę rewelacja!
Tak tylko chciałam jeszcze wtrącić http://kosmetykituitam.bloog.pl. Bardzo ciekawie zapowiadający się blog o kosmetykach. Podejrzewam, że może trafić się parę fajnych inspiracji 

zdecydowanie podkłady mineralne 

U mnie oliwka dla dzieci.
-
- Przyjaciel Forum
A jaką oliwkę kupujesz? Ja baby dream, ponieważ ma zdecydowanie najlepszy skład.