Upominek na osiemnastke
Moderatorzy: paul_proteus, President
Upominek na osiemnastke
Za dwa tygodnie idę do koleżanki z klasy na 18. Nie ukrywam, że bardzo mi się podoba, dlatego chciałbym kupić coś, co zapadłoby jej w pamięci. Macie jakąś radę na tego typu prezent na 18, ale w granicach 100 zł, bo na większy wydatek póki co nie mogę sobie pozwolić? 

- irek28061988
- Weteran
Re: Upominek na osiemnastke
tylko kwestia czy koleżanka to doceni.
Jeżeli ci się podoba a ona traktuje cię jedynie jako kolegę to niestety szkoda zachodu bo i tak zostaniesz w friend zone
Co innego jakby to była twoja dziewczyna.
Jeżeli ci się podoba a ona traktuje cię jedynie jako kolegę to niestety szkoda zachodu bo i tak zostaniesz w friend zone
Co innego jakby to była twoja dziewczyna.
Chciałem tylko dodać, że niepotrzebnie się zamartwiałem, bo nawet przed 18 udało mi się z nią umówić i póki co wszystko jest na dobrej drodze do tego, abyśmy byli razemMarek22 pisze:Za dwa tygodnie idę do koleżanki z klasy na 18. Nie ukrywam, że bardzo mi się podoba, dlatego chciałbym kupić coś, co zapadłoby jej w pamięci. Macie jakąś radę na tego typu prezent na 18, ale w granicach 100 zł, bo na większy wydatek póki co nie mogę sobie pozwolić?

A czy nie lepiej jest złożyć się w kilka osob oraz kupić dziewczynie coś porządnego? Sama jak miałam 18 urodziny to dostałam masę głupot, figurek, które potem wylądowały w koszu. Gdyby wszyscy sie złożyli to dostałabym coś porządnego.
Zerknij sobie na ten zegarek Fossila:
http://www.zegarmistrz.com/FOSSIL_ES322 ... -4920.html
Jest piękny i dziewczyna powinna byc zadowolona.
Zegarek to dobry prezent - chyba na każdą okazję.alka34 pisze:A czy nie lepiej jest złożyć się w kilka osob oraz kupić dziewczynie coś porządnego? Sama jak miałam 18 urodziny to dostałam masę głupot, figurek, które potem wylądowały w koszu. Gdyby wszyscy sie złożyli to dostałabym coś porządnego.
-
- Weteran
- Kontakt:
Jak dla mnie to najlepszy byłby dobry perfum.
Masz rację. Tylko warto byłoby kogoś poprosić o radę w kwestii wyboru.
Można też kupić bon do jakiegoś sklepu
- Andrzej289
- Debiutant
- Kontakt:
Podaruj jest po prostu gift-card z Sephory, chodź moim zdaniem kwota jest troszkę za niska jak na dobre zakupy w Sephora. Ewentualnie może podaruj jej jakąś fajną bieliznę? Wtedy będzie na pewno wiedziała, że nie myślisz o niej jak o zwykłej koleżance. 

Fajnie jest kupić coś zabawnego, a nie tylko poważne prezenty. I panowie. Nawet dziewczyny mają poczucie humoru.
Ja kiedyś kupiłem na prezent taką fajną gaśnicę (nie, nie z wódką w środku), była z kalendarzem zdaje się
Przydatne, bo i datę wyczytać, i pożar ugasić, i w pysk przypier... można 

-
- Debiutant
- Kontakt:
walkman z giełdy staroci z mixtapem
będzie oryginalnie i coś nowego dla was skoro macie po 18 lat 

Ja uważam, że najlepiej jest podarować coś od siebie, własnoręcznie zrobionego.
Tak, takie własnoręcznie zrobione prezenty mają ogromną wartość ale jeśli ktoś tak jak ja nie ma żadnych zdolności manualnych zawsze może kupić voucher do motoprezent http://motoprezent.pl/ to też na pewno na długo zapadnie w pamięci 

na osiemnastkę to kupuję się często śmieszne prezenty i butelkę trunku.