Gdzie na podróż pośluną?
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
-
- VIP
Re: Gdzie na podróż pośluną?
I koniecznie zdjecie z wazna osoba typu Pudzianowski.
Podróż poślubna, hm. W ciepłe kraje chyba:)
Proponuje Szwajcarię Brno, Bazyleę itp bardzo ładne miejsca i dość przystępne cenowo.
Proponuję do krempnej piękne widoki spacery ,pływanie na tratwie .
Najlepiej Majorka
Majorka! Tam jest naprawdę pieknie <3
Ja bym wybrała ciepłe i jakieś malownicze kraje Włochy, Hiszpania, Teneryfa albo Chorwacja
Myślę, że tam można całkiem dobrze odpocząć po ślubnych przygotowaniach i stresie. A przy okazji można zwiedzić ciekawe miejsca, a chyba o to właśnie chodzi 

-
- Guru
A ja bym wybrał Japonię 

Zależy jak chce się odpoczywać, aktywnie - dużo zwiedzając itd. czy leżeć na plaży przez 2 tyg
Wszystko ma swoje wady i zalety.

Jeśli mowa o podróży poślubnej to raczej nie wybierałabym polski. Na Twoim miejscu wybrałabym sobie jakiś ciepły kraj, tak aby świeciło słoneczko.
Ciężko coś powiedzieć na ten moment. Ceny ciągle się zmieniają. W jakim terminie chciałbyś pojechać?
Całkiem sporo moich znajomych na podróż poślubną wybiera Grecję i Ci co już wrócili z podróży bardzo sobie chwalą te regiony. Zwykle decydują się na taki wyjazd jakoś od maja do końca września, bo wtedy podobno jest gwarancja najlepszej pogody.
Kilka par było też w Hiszpanii - to już trochę droższy kierunek, ale też można i fajnie odpocząć i sporo zwiedzać, a moim zdaniem taki łączony wyjazd jest najlepszy
Kilka par było też w Hiszpanii - to już trochę droższy kierunek, ale też można i fajnie odpocząć i sporo zwiedzać, a moim zdaniem taki łączony wyjazd jest najlepszy

Byłam w Paryżu i dla mnie przereklamowany, zdecydowanie bardziej ze stolic podobał mi się Londyn, choć wiadomo, że na podróż poślubną to już średnio. Może jakiś uroczy domek nad naszym morzem?
-
- Początkujący
Singapur podobno będzie w tym roku bardzo modny.
-
- Początkujący
Ja bym chyba chciała lecieć na Islandię, do Włoch albo do Portugalii. Te kierunki wydają mi się idealne i do odpoczynku i do zwiedzania, a przy okazji oferują tak piękne widoki, że z pewnością to by był niezapomniany wyjazd