zdrada...
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: zdrada...
Zdrada wg mnie jest wtedy, gdy nie walczy się żeby tworzyć związek i trwać w nim, lecz patrezć bezczynnie jak się rozpada. To sa poczatki pójścia zkims innym do łóżka ;/
Dla mnie wierność to zasada nie do złamania. Nigdy nie wybaczylabym zdrady mojemu mężczyźnie jeśli takowa by zaistnialaweronikoslawa pisze:Jeżeli już powstała taka osobna kategoria, jaką jest miłość..to pasuje poruszyć odrobinę jakiegoś tematu związanego z tym o to (troszke pokichanym) uczuciem...
(no bo w końcu samym "sportem" żyć nie będziemy[chodzi mi tu oczywiscie o te tematy, które ostatnio tak namnożyły się na forum, wiec tego "samym sportem żyć nie będziemy" nie kojarzcie z yyy, no inną podkategorią miłości:P])
Zdrada....czym dla was jest to "osstre słowo"..?Wiadomo, zdrada nie dotyczy jedynie miłości...dotyczy również przyjaźni, honoru,własnego "ja",i...
W jakim przypadku wybaczlibyscie ją?? A moze w ogóle byście tego nie zrobili..?
Dyskusję czas zacząć...
Action!
-
- VIP
Jesli nie wybaczysz to bol nigdy Cie nie opusci....
Mi sie wydaje, ze chodzilo mu o to, ze jesli zdradzi sie raz to bedzie do tego ciagnęło.
A ja bym zdradę wybaczyła. Ludzie popełniają błędy
Mnie religia nauczyła wybaczać.
-
- Debiutant
- Kontakt:
Zdrada jest przede wszystkim czymś co mocno boli i przed jej popełnieniem każdy powinien zadać sobie pytanie czy warto i jak on by się czuł będąc oszukiwany. Lepiej być szczerym i jeśli chcę zdradzić to znaczy, że nie zależy mi na osobie z którą jestem.
Zmienisz zdanie, jak zostaniesz zdradzona!modelka8 pisze:A ja bym zdradę wybaczyła. Ludzie popełniają błędy

-
- VIP
Niekoniecznie. To zalezy od czlowieka
Zdrada to zdrada, nieważne czy psychiczna czy fizyczna.
Zdrade mozna wybaczyc, ale tylko raz
Wszystko mozna zapomniec
-
- Debiutant
- Kontakt:
Nie wybaczyłbym.
Moim zdaniem ludzie zdradzają, ponieważ nie mają szacunku do partnera, albo jak mają nudne życie i chcą sobie je urozmaicić. Osobiście nigdy bym nie wybaczyła zdrady.
Zdrady się nie wybacza, po to masz ciało i serce zeby sie tego trzymac a nie latac z kwiatka na kwiatek.