Fakt, wyborcy Korwina ekscytujący się jego wypowiedziami wyszli na idiotów...„Fakt”: - Obiecał Pan, że zrobi burdel w Brukseli. I co, będzie?
J.K-M.: – To był dowcip…
F.: – Trudno się w tym połapać, co jest dowcipem, a co groźbą.
J.K-M.: – Polacy są mało inteligentni.
Kongres Nowej Prawicy szansą dla Polski ?
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Kongres Nowej Prawicy szansą dla Polski ?
Z cyklu "Spisane będą słowa i czyny" warto przytoczyć fragment wywiadu, którego "Faktowi" udzielił guru współczesnej młodzieży gimnazjalnej, czyli Janusz Komik-Bzikke:
Wolę to niż żarty Kaczyńskiego w stylu, :" Nie będę premierem jeśli mój brat zostanie prezydentem"....
To dopiero jest robienie z ludzi idiotów, a żartem z Leppera zrobił debili z wyborców PiSu...
To dopiero jest robienie z ludzi idiotów, a żartem z Leppera zrobił debili z wyborców PiSu...

http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,1632 ... n=FB_TokFm Czyli teraz politycy będą walić się po gębach, zamiast stroić fochy?
Nie mam nic przeciwko jeśli miało by to uzdrowić nieco tą chorą sytuację.
Gdyby Kaczyński miał choć jedno jajo to dałby Kurskiemu z plaskacza i kopnął w tyłek za to co zrobił....
A że nie ma, to efekty widać na załączonym obrazku
Mam nadzieję, że tym gestem znowu strzelił sobie w stopę...
Gdyby Kaczyński miał choć jedno jajo to dałby Kurskiemu z plaskacza i kopnął w tyłek za to co zrobił....
A że nie ma, to efekty widać na załączonym obrazku

Mam nadzieję, że tym gestem znowu strzelił sobie w stopę...

Nie wiem co ci biedni użytkownicy forum zrobiliby bez twoich wnikliwych analiz na temat Kaczyńskiego.
Adrianku, na co szybciej reagujesz, na plaskacza czy na Kaczyńskiego ? 

O co chodzi w twoich zakamarkach umysłu wiesz chyba tylko ty:)Jozin pisze:Adrianku, na co szybciej reagujesz, na plaskacza czy na Kaczyńskiego ?
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Korwina walka z obecnymi elitami politycznymi
http://www.wprost.pl/ar/457749/Korwin-M ... o-rzadzie/

Jeden plaskacz,tyle komentowania... Przecież nawet codziennie takie "bicie" Polityków po gębie za niedotrzymane obietnice miałoby raczej wartość czysto kabaretową,jak praktyczną,bo coś tak łagodnego nie nauczyłoby ich przecież absolutnie niczego.
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Ale przecież o to w tym wszystkim chodzi. Korwin funkcjonuje jako pożyteczny idiota aktualnego PO-PiSu i skutecznie odciąga uwagę od istotnych spraw. Zastanawiam się jedynie czy mu za to płacą czy po prostu jest idiotą.
Facet który zarabia ponad 100k zł + majątek prywatny na poziomie ponad 8 mld.,ktoś kto przez tyle lat prowadzi bez sukcesu partię a mimo to ma zwolenników i nie wylatuje,Ale przecież o to w tym wszystkim chodzi. Korwin funkcjonuje jako pożyteczny idiota aktualnego PO-PiSu i skutecznie odciąga uwagę od istotnych spraw.
ktoś kto pisze przez lata felietony i ktoś,kto zawsze wie,jaką głupotę powiedzieć czy zrobić w odpowiednim dla siebie momencie - i to tak,by nie było poważnych konsekwencji prawnych itd. zwykłym idiotą być po prostu nie może. http://www.wykop.pl/ramka/2078044/oswia ... n-mikkego/
Musi być choć przeciętnie inteligentnym osobnikiem i musi mieć guanxi w jakichś wpływowych kręgach,pewnie specsłużbach...
Nie znaczy to oczywiście,że facet jest geniuszem.Gdyby był geniuszem,zamiast własności ziemskiej za ponad 8 miliardów,jednoosobowej działalności i partii politycznej nie słyszelibyśmy o nim w Polityce,słyszelibyśmy o wielkim konkurencie Kulczyk Investments o nazwie np. Korwin Investmensts

Korwin i bezrobotni w Europie o których mówi "traktowani jak Czarnuchy" (swoją drogą - och co za troska skrajnego liberała o bezrobotnych,nie mogę
) czyli jak PE chce karać Korwina Mikke za rasizm: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5

Określenie "niggers" zostało użyte w odniesieniu do Murzynów amerykańskich z czasów JFK, potem używał słowa "negroes". Jak mamy nazywać Murzynów według Mumii Europejskiej? Mocno opalony, czy jak?zielony87 pisze:Korwin i bezrobotni w Europie o których mówi "traktowani jak Czarnuchy" (swoją drogą - och co za troska skrajnego liberała o bezrobotnych,nie mogę) czyli jak PE chce karać Korwina Mikke za rasizm: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Cóż... gdyby jakiś polski polityk z mównicy sejmowej zaczął mówić o kutasach i potem tłumaczyłby się, że kiedyś mówiono tak na frędzle to wszyscy uznaliby go raczej za idiotę. A Korwin? Kolejna tania prowokacja żeby kuce o nim nie zapomnieli i wybaczyli jego pierwsze marne wystąpienie i kłopoty z czytaniem jego partyjnego kolegi (podczas przemówienia w PE). Kuce ucieszone, media zszokowane. Wszystko gra.dragoness pisze:Określenie "niggers" zostało użyte w odniesieniu do Murzynów amerykańskich z czasów JFK, potem używał słowa "negroes". Jak mamy nazywać Murzynów według Mumii Europejskiej? Mocno opalony, czy jak?zielony87 pisze:Korwin i bezrobotni w Europie o których mówi "traktowani jak Czarnuchy" (swoją drogą - och co za troska skrajnego liberała o bezrobotnych,nie mogę) czyli jak PE chce karać Korwina Mikke za rasizm: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title, ... &_ticrsn=5
Hmm... Dziwie się, że ktoś kto kiedyś związany był z Ruchem Palikota, powszechnie uważanym za partię niedowartościowanych, przygłupich i przyćpanych małolatów (co np. w Twoim przypadku raczej się nie sprawdza) tak niefrasobliwie obraża zwolenników innej partii.