Chyba tylko w Twojej chorej wyobraźni. Nawet TW Bolkowi nie życzę śmierci, choć większego buca, esbeckiego pachołka i amerykańskiego liżydupa trudno we współczesnej historii znaleźć.Kulfon pisze:może i prostackie, ale właśnie na to ludzie w tym kraju czekają
Zatkali mu usta taśmą - chciał zakłócić Komorowskiego
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Zatkali mu usta taśmą - chciał zakłócić Komorowskiego
myślę że gdyby startował na prezydenta to byś na niego zagłosowała
obiecał by każdemu po sto milionów! jak za dawnych dobrych lat 

Widzisz, jak marnie mnie znasz? Nie głosowałam na niego wtedy, nie zagłosowałabym i teraz. Nie należę do 80% wyborców, którzy lezą tam, gdzie im pachnie kiełbasa.Kulfon pisze:myślę że gdyby startował na prezydenta to byś na niego zagłosowałaobiecał by każdemu po sto milionów! jak za dawnych dobrych lat
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Na kogo wtedy głosowałaś? Chodzi mi o pierwsze wybory.dragoness pisze:Widzisz, jak marnie mnie znasz? Nie głosowałam na niego wtedy, nie zagłosowałabym i teraz. Nie należę do 80% wyborców, którzy lezą tam, gdzie im pachnie kiełbasa.Kulfon pisze:myślę że gdyby startował na prezydenta to byś na niego zagłosowałaobiecał by każdemu po sto milionów! jak za dawnych dobrych lat

Oddałam nieważny głos. Wybór był jak między dżumą, a cholerą.
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
czyli komunistka, wiedziałemdragoness pisze:Oddałam nieważny głos. Wybór był jak między dżumą, a cholerą.
Miałam głosować na szamana, czy na buraka? Bo w przeciwieństwie do wiekszości, już w 81 wiedziałam, ze Bolek jest burakiem. Jeszcze nie wiedziałam, że jest SBkiem. Co do p. Tymińskiego, równie dobrze mogła by to być myszka Miki. I nie obrażaj mnie, ok? Nawet w żartach.antykieckowy pisze:czyli komunistka, wiedziałemdragoness pisze:Oddałam nieważny głos. Wybór był jak między dżumą, a cholerą.
masz rację, dragoness!
https://www.youtube.com/watch?v=yDb8dONh6Ww
ach ta łezka w oku ;(
Jeśli nie zmienimy tego samego kartelu politycznego zawsze będzie wybór pomiędzy szambem a kloaką.
ach ta łezka w oku ;(
Jeśli nie zmienimy tego samego kartelu politycznego zawsze będzie wybór pomiędzy szambem a kloaką.
0:56 młody kaczyński na kibordzie, a john godson tańczy breaka
Dziwny proceder ma miejsce w POlsce.Urzędnicy sa wprost zmuszani do głosowania na obecnego prezydenta

-
- Początkujący
Bez znaczenia która świnia wygra ,bo każdy do koryta idzie tylko po kasę . Nic nie zmienią ,to jest wiadome i jest to faktem,więc głosowanie można sobie odpuścić