Blogi o modzie
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Blogi o modzie
Lubie czytać blogi, podziwiam niektórych autorów i czekam na kolejne blogowe wpisy.
Dla blogerów powstał niedawno specjalny portal http://blogbooster.pl/
Dla blogerów powstał niedawno specjalny portal http://blogbooster.pl/
Dziewczyna chętnie wchodzi na domodi. Sporo tam ciekawych artykuł, którymi się inspiruje. Ostatnio znalazła tam sporo porad na temat noszenia golfa: http://domodi.pl/trendy/10-sposobow-na- ... racje_1082 . Muszę przyznać, że wygląda w tych nowych stylizacjach świetnie:)
- wujek_garfield
- Przyjaciel Forum
Moda.Czyli inaczej system w którym kobiety nie dość,że ubierają się tak samo (co naturalnie budzi wśród nich konflikty i zazdrość) to jeszcze wydają krocie.
Drogie Panie - zamiast słuchać porad firm modowych prowadzonych przez homoseksualistów i panienki typu Tuskówna. udajcie się do stylistki czy koleżanki mającej gust - a jak macie własny gust to ciuchy wybierzcie same. Były takie czasy w których kobiety musiały chodzić w podobnych ciuchach.Nazywały się czasami PRLu. Teraz jest wybór - więc wybierajcie.To co WAM się podoba.Amen.
Może jestem tylko facetem - ale zaręczam,że będzie to dużo,dużo lepsze dla was.I dla portfeli waszych czy waszych chłopaków/małżonków też.
Drogie Panie - zamiast słuchać porad firm modowych prowadzonych przez homoseksualistów i panienki typu Tuskówna. udajcie się do stylistki czy koleżanki mającej gust - a jak macie własny gust to ciuchy wybierzcie same. Były takie czasy w których kobiety musiały chodzić w podobnych ciuchach.Nazywały się czasami PRLu. Teraz jest wybór - więc wybierajcie.To co WAM się podoba.Amen.
Może jestem tylko facetem - ale zaręczam,że będzie to dużo,dużo lepsze dla was.I dla portfeli waszych czy waszych chłopaków/małżonków też.
Mądrego to i przyjemnie poczytać. Z tą koleżanką to bym jednak nie ryzykowała. Wygląd należy do obyczajów godowych, a w ich przypadku nie ma solidarności jajników. Wręcz przeciwnie.wujek_garfield pisze:Moda.Czyli inaczej system w którym kobiety nie dość,że ubierają się tak samo (co naturalnie budzi wśród nich konflikty i zazdrość) to jeszcze wydają krocie.
Ja zdecydowanie wolę poczytać różne porady związane z modą i sama zadecydować o tym, w co się ubrać. Modę jako taką traktują bardziej jako podpowiedź niż coś, za czym trzeba bezwzględnie iść. Niedawno na przykład czytałam artykuł na serwisie Baan o rozowych sukienkach. Wszystko pięknie, ładnie, artykuł ciekawy, ale to nie oznacza, że będę chodziła w rózowych sukienkach, bo na przykład mi nie pasują. Modę trzeba dostosować do siebie, swoich gustów, a nie podążać za nią slepo.
Ja często zaglądam na blog o modzie emodini , ponieważ można tam znaleźć wiele ciekawych i praktycznych porad dotyczących nie tylko mody damskiej.
Ja rzadko zaglądam na takie blogi, ale muszę sobie zobaczyć. Może coś ciekawego podpatrzę
- salaterka00
- Bywalec
ja bardzo lubię przeglądać bloga Kasi Tusk. Nie pokazuje mody tylko dla bogatych panienek i w takim stylu w jakim nie da się wyjść na zewnątrz. Zawsze prezentuje zestawienia klasyczne i dla każdej z nas.