Rocznica ślubu rodziców prezent czy uroczystość?
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Rocznica ślubu rodziców prezent czy uroczystość?
Według mnie warto dorzucić do tego jeszcze kosz wypełniony słodkościami, może jakimś trunkiem, miodem, konfiturą, dobrą kawą i herbatą. Kiedy ja komponuje taki kosz prezentowy zawsze dobieram wysokojakościowe produkty. Dla przykładu kawę kupuję w sprawdzonej palarni Blueberry Roasters, a nierzadko również herbaty. Jakość oferowanych produktów to ważna sprawa jeżeli obdarowujemy bliskie nam osoby. Uważacie podobnie? 

Akurat moi rodzice najbardziej cieszą się z uroczystości, wspólnych wyjść do restauracji, jakiś wyjazdów itp. dlatego to są prezenty, które dostają ode mnie najczęściej. Wprawdzie nie jesteśmy zwolennikami wielkich imprez i takie okazje spędzamy w małym gronie, ale zawsze to świetna okazja do wspólnych spotkań. I takie prezenty polecam wszystkim, przynajmniej raz, na próbę, żeby zobaczyć reakcje innych
-
- Debiutant
Moim zdaniem najlepiej kupić jakiś prezent 

Z rodzeństwem postanowiliśmy kupić rodzicom irobota do pomocy z okazji rocznicy ślubu. A jeśli chodzi o przyjęcie to w przyszłym roku zorganizujemy im imprezę niespodziankę 

-
- Debiutant
Według mnie lepiej zdecydować się na jakąś uroczystość.. prezent to tylko przedmiot, a wspomnienia z takich uroczystości na zawsze zostają w sercu i pamięci 

Myślę, ze lepiej zorganizować kameralną imprezę dla najbliższych a do tego dokupić jakiś upominek
impreza? całkiem spoko