Pani zaczęła owe gdybanie, ja przedstawiłem swój punkt widzenia
LGBT i inne
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: LGBT i inne
Robienie dziwki z logiki jest pana specjalnością. Sugeruje pan, że ktoś podda się procedurze in vitro, aby zabić dziecko, albo oddać do adopcji? A poza tym ze zdrowiem ok?Ci którzy nie mogą mieć dzieci to sobie wyprodukują, Ci którzy będą mieć dzieci to je zabiją albo w najlepszym wypadku oddadzą do adopcji,
Według pana, ta "produkcja" jest dla zabawy? Do kwestii "obcości" juz się odnioslam, prosząc o dokształcenie.Sądzę że dziecko powinno być przede wszystkim wynikiem miłości dwóch osób, a nie wynikiem produkcji, cieszył byś się gdyby Ci powiedzieli że jesteś z próbki? Bo ja nie bardzo
Przecież dziecko z in vitro też będzie obcym, ale moim zdaniem jeśli ktoś nie będzie w stanie wychowywać "obcego" dziecka, to w ogóle dzieci mieć nie powinien
Rozumiem, że jestem nienormalna, bo wychowały mnie mama i babcia? A może jestem właśnie dlatego? W takim razie chłopca powinien wychowywać ojciec i dziadek?Dziecko ma się uczyć od matki miłości, cierpliwości, uczucia oraz jak traktuje się męża, a od ojca jak się trzyma młotek w ręce, jak być twardym i jak się traktuję żonę. Chyba nie muszę tłumaczyć że dzieci to wzrokowce i czerpią wzorce od tego co widzą...
czyli moja córka powinna oddać synka tatusiowi, kompletnie niewydolnemu wychowawczo dupkowi tylko dlatego, że obaj mają jaja?Dlaczego kobieta nie wychowa dziecka jak facet? Bo genetycznie nie jest facetem i nic tego nie zmieni.

A Ty powinnaś być lesbijka, skoro wychowały Cię dwie kobiety...
Dlatego właśnie „ideologia LGBT” powinna być w szkole.

Dlatego właśnie „ideologia LGBT” powinna być w szkole.
W zasadzie wszystko co pani napisała nie ma nic wspólnego z moimi wypowiedziamidragoness pisze: ↑5 lutego 2020, 16:16Robienie dziwki z logiki jest pana specjalnością. Sugeruje pan, że ktoś podda się procedurze in vitro, aby zabić dziecko, albo oddać do adopcji? A poza tym ze zdrowiem ok?Ci którzy nie mogą mieć dzieci to sobie wyprodukują, Ci którzy będą mieć dzieci to je zabiją albo w najlepszym wypadku oddadzą do adopcji,Według pana, ta "produkcja" jest dla zabawy? Do kwestii "obcości" juz się odnioslam, prosząc o dokształcenie.Sądzę że dziecko powinno być przede wszystkim wynikiem miłości dwóch osób, a nie wynikiem produkcji, cieszył byś się gdyby Ci powiedzieli że jesteś z próbki? Bo ja nie bardzo
Przecież dziecko z in vitro też będzie obcym, ale moim zdaniem jeśli ktoś nie będzie w stanie wychowywać "obcego" dziecka, to w ogóle dzieci mieć nie powinienRozumiem, że jestem nienormalna, bo wychowały mnie mama i babcia? A może jestem właśnie dlatego? W takim razie chłopca powinien wychowywać ojciec i dziadek?Dziecko ma się uczyć od matki miłości, cierpliwości, uczucia oraz jak traktuje się męża, a od ojca jak się trzyma młotek w ręce, jak być twardym i jak się traktuję żonę. Chyba nie muszę tłumaczyć że dzieci to wzrokowce i czerpią wzorce od tego co widzą...czyli moja córka powinna oddać synka tatusiowi, kompletnie niewydolnemu wychowawczo dupkowi tylko dlatego, że obaj mają jaja?Dlaczego kobieta nie wychowa dziecka jak facet? Bo genetycznie nie jest facetem i nic tego nie zmieni.![]()
![]()

Zatem:
Nie wiem czy to tego wina, ale odpowiedź się nasuwa

W zasadzie po prostu nie mogę przebić się przez beton. Ci, którzy pana wychowywali raczej się nie popisali.
Strzeliła sobie pani w kolano i nawet nie zdaje sobie sprawy jak bardzo

W stopę- jeśli już 

Zawsze powtarzam, że to co ktoś robi w domu to jego prywatna sprawa.
Ale jeśli ludzie nauki w ten sposób kształtują młode pokolenia - jako ogół- to po sprawie.
https://www.youtube.com/watch?v=EgVF5To ... 9f1NIRXGmI
W sumie to dedykacja dla smoczycy... Może jeszcze się zastanowi czy brać w tym udział
i za wszelką cenę próbować to bronić...
Ale jeśli ludzie nauki w ten sposób kształtują młode pokolenia - jako ogół- to po sprawie.
W sumie to dedykacja dla smoczycy... Może jeszcze się zastanowi czy brać w tym udział
Żyj i pozwól żyć. Tylko tyle i aż tyle. Mamy 21. wiek, a niektóre przekonania o życiu i ludziach wciąż jak przynajmniej z lat 80-tych ubieglego stulecia.boryna pisze: ↑8 lutego 2020, 23:38Zawsze powtarzam, że to co ktoś robi w domu to jego prywatna sprawa.
I co z tego? To ma być argument bo wiek się zmienił? Skąd pewność że stare przekonania są gorsze
Jakieś przykłady?
„Seks z przedstawicielem tej samej płci ewolucyjna norma.” http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,171710,2552 ... erdza.html
Wśród zwierząt. ..