Zaproszenia ślubne?
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Zaproszenia ślubne?
zdecydowanie allegro. W okresie zimowym na dodatek wszystko szybciej idzie, nie ma takiego ruchu, wybór bardzo duży i taniej 

-
- Guru
Witam.
Ja swoje zaproszenia zamawialam u Pani która sama projektuj i robi zaproszenia. Wyszło nie drogo a zaproszenia mialam dla siebie zaprojektowane. bardzo ładne ,wszystkim sie podobały
jesli byłby ktoś zainteresowany namiary podam na priv 
Ja swoje zaproszenia zamawialam u Pani która sama projektuj i robi zaproszenia. Wyszło nie drogo a zaproszenia mialam dla siebie zaprojektowane. bardzo ładne ,wszystkim sie podobały

Ja będę prawdopodobnie korzystać z opcji ręcznie wykonywanych zaproszeń. Znam osobę, która na pewno zrobi mi je idealnie.
czesc zaproszenia ślubne znajdziesz tutajwww.extrema.com.pl bardzo duży wybór sam zamawiałem tutaj zaporzena na swój ślub i napawde wszystkim sie podobały mojego budżetu za bardzo nie nadwyrężyły bo ceny tutaj są na prawdę dobre z tego co się orientuję mają samych zadowolonych klientów także sam od siebie powiem że moge z czystym sumieniem polecic Ci te sklep tania szybka wysyłka !
Najlepiej poszukać na allegro. Jest tam wiele przykładowych zaproszeń i wybrać takie, jakie nam najbardziej odpowiadają. Panie z reguły i tak są otwarte na wszelkie sugestie.
A nie lepiej zamówić na allegro?
Polecam FOTO-EFEKT na ulicy 3-go maja w Jaśle, mają tam przepiękne ręcznie robione zaproszenia, nawet ze zdjęciem. Zrobią wszystko co sobie wymarzysz na zaproszeniu
Do tego super zawieszki na wódkę weselną i wszystko czego potrzebujesz do organizacji wesela. Ja skorzystałam z tych usług i nie żałuję.

-
- Debiutant
Moja ciocia mi zrobiła ręcznie robione zaproszenia ślubne. Jakby mieszkała u nas w mieście to bym ją poleciła, ale mieszka daleko, a na allegro nie zajmuje się sprzedażą.
Witam! Tak jak juz wczesniej wspomnialo kilku forumowiczow polecam zaproszenia z allegro. Sama swoje zamawialam na allegro i byly bardzo oryginalne niespotykane a goscie poprostu sie zachwycali i mowili skad je wzielam;bo napewno nie z jasielskich czy krosnienskich drukarni. Naprawde jak ktos ma chwile to warto poszukac na allegro. Cena przystepna i wzory nieoklepane. Pozdrawiam...
Mnie ostatnio bardzo urzekł projekt z zakładkami -
jest praktyczny, elegancki, ma w sobie element zaskoczenia i tajemniczości, a jednocześnie pozwala wykazać się dużą inwencją twórczą jeśli chodzi o treść zaproszenia
co wy na to?

-
- Ekspert
Gdzie można takie dostać?Garflid pisze:Mnie ostatnio bardzo urzekł projekt z zakładkami -jest praktyczny, elegancki, ma w sobie element zaskoczenia i tajemniczości, a jednocześnie pozwala wykazać się dużą inwencją twórczą jeśli chodzi o treść zaproszenia
co wy na to?
W internecie jest pełno zaproszeń w miare tanich
Ja zamawiałam właśnie na allegro 

rzeczywiście śliczne:)
Mnie bardzo podobają się zaproszenia z tej strony http://www.loveprints.pl/index.php/zaproszenia
My ze względu na dość wysoką cenę postanowiliśmy sami zrobić zaproszenia inspirując się tym, które spodobało się nam najbardziej
Trochę zabawy w photoshopie, wybór papieru w drukarni i trochę pracy w domu. Efekt wyszedł bardzo zadowalający
My ze względu na dość wysoką cenę postanowiliśmy sami zrobić zaproszenia inspirując się tym, które spodobało się nam najbardziej

Trochę zabawy w photoshopie, wybór papieru w drukarni i trochę pracy w domu. Efekt wyszedł bardzo zadowalający