i "rękaw" w tym stylu:

p.s.
aktualnie posiadam jeno dwa tatuaże, którymi się pochwalę jak najdzie mnie chęć pstrykania lewej ręki

Moderatorzy: paul_proteus, President
Jozin pisze:Boguś, jak sobie zrobisz tego orzełka , to jak założysz koszulkę z Jedynką na przodzie to będziesz wyglądał jak złotówka ):
Czy ja wiem czy długo. . . Godło poszło by, tak myślę, na dwie sesje a rękaw... też pewnie na dwie lub trzy (bo więcej pitolenia).dragoness pisze:Jeden i drugi przepiękny, faktycznie, ale zrobienie trochę potrwa.
Taki mam planJozin pisze:Boguś, jak sobie zrobisz tego orzełka , to jak założysz koszulkę z Jedynką na przodzie to będziesz wyglądał jak złotówka ):
Zdjęcie po prostu marnej jakości, tak mi się wydaje. Nie wiem, czy w ciągu dwóch posiedzeń da radę.antykieckowy pisze:To po prostu godło Polski, bez zbędnych bajerów i upiększeń.
Sądziłem, że bierzemy pod uwagę tatuaże w ogóle, a nie jakość zdjęćdragoness pisze:Zdjęcie po prostu marnej jakości, tak mi się wydaje. Nie wiem, czy w ciągu dwóch posiedzeń da radę.antykieckowy pisze:To po prostu godło Polski, bez zbędnych bajerów i upiększeń.
Jakie zdjęcie? Nawet po nim widać, że kolorystyka jest fatalna. Poza tym ten orzełek jest krzywy i niesymetryczny (zwróć uwagę na odległość pazurków od ogona po obu stronach), korona wydziarana na odwal się, a precyzyjność szczegółów pozostawiam bez komentarza. To dzieło wygląda na chałupniczą robotę Mietka z klatki obok, który "robi każdemu i zadowoleni, więc co bedziesz przepłacoł w salonie".dragoness pisze:Zdjęcie po prostu marnej jakości, tak mi się wydaje. Nie wiem, czy w ciągu dwóch posiedzeń da radę.antykieckowy pisze:To po prostu godło Polski, bez zbędnych bajerów i upiększeń.