PiS - rządy i opozycja
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: PiS - rządy i opozycja
Czekaj luc, daj mu szansę na swoje matactwa.....
Jaki macie problem? Dostaniecie kartę postawicie krzyżyk i po sprawie.
Bucu - czy to nie tutaj plotłeś coś o 8-12 mln zmarłych? Pytam, bo gdyby PiS szukał jakiegoś idioty do straszenia na lokalnych forach internetowych to by byś się nadawał idealnie z tym swoim: och, ach, ludzie umierają!

Bucu to do koleżki sobie mów,jak na razie to ciągle uciekasz od odpowiedzi dlaczego mamy rozwiązania stanu klęski bez ogłoszenia stanu klęski.
Potrafisz to bucu wyjaśnić ???
Potrafisz to bucu wyjaśnić ???
Tylko admini soku z buraka znają odpowiedzi na wszystkie pytania! Nie bądź taki! Pochwal się! 

Konkret pisiorze, konkret.....
Sok z buraka to nie konkret? No, k...a, w szoku jestem... 

Szanowni państwo,czas kończyć ten żenujący beef, bo największy znany mi pisowiec nie umie wyjaśnić, dlaczego pis nie wprowadza stanu klęski wprowadzając jednocześnie rozwiązania stosowane w jego czasie.
Dziękuję i dobranoc
A teraz zacytuję mojego idola: "Mam beef, mam flow, mam tak jak nikt wyje...ne w to !!!!!"
Dziękuję i dobranoc

A teraz zacytuję mojego idola: "Mam beef, mam flow, mam tak jak nikt wyje...ne w to !!!!!"
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2020, 21:50 przez Jozin.1, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie można spodziwać się odpowiedzi od wielbiciela intelektu Urbana.
Dokładnie !!!! Do Urbana to nawet tobie daleko, cieniasie.....
Mam beef, mam flow
))
Mam beef, mam flow

Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2020, 22:10 przez Jozin.1, łącznie zmieniany 1 raz.
To dobrze o tobie świadczy, że przyznajesz się do pewnych, hmm..., niedostatków intelektualnych! Jestem po wrażeniem! Naprawdę!
Porządni ludzie nie mają z tym problemu.....w przeciwieństwie do pyszałków.
Mam beef, mam flow
Mam beef, mam flow