Oczywiście najłatwiej czepić się drobiazgu w cytowaniu paragrafu, aby przesłonił ewidentną głupotę (mam nadzieję) posła? O ile wiem, przemyt to przemyt.juve_fan pisze:Wkładasz do hełmu kamizelkę i rzucasz. Może nie broń palna, ale miotająca jak najbardziej;)
@sun tzu jak dla mnie zielony dopiero się rozgrzewa. Jeszcze dużo ciekawych rzeczy się dowiemy dzięki niemu.
PiS - rządy i opozycja
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: PiS - rządy i opozycja
No może drobiazg to nie był tylko nie ten artykuł kk co trzeba
,co wynikało z mojej nieostrożności i pośpiechu - ale właśnie przemyt to przemyt,a taka koncentracja na moim błędzie ma przecież określone skutki i wygląda na próbę rozmycia tematu...

Taaak... To wiele wyjaśnia. Płacą ci od szybkości napisania komentarza do danej sprawy czy od jego długości?Każdy ma prawo się w pośpiechu pomylić,
A kto zapłacił p. Pięcie za durny tekst? Ukraińcy, bracia nasi?Sun Tzu pisze:Taaak... To wiele wyjaśnia. Płacą ci od szybkości napisania komentarza do danej sprawy czy od jego długości?Każdy ma prawo się w pośpiechu pomylić,
Ten Pan akurat do najmądrzejszych nie należy. Zresztą nawet JK wypowiadał się o nim z lekkim zażenowaniem.dragoness pisze:A kto zapłacił p. Pięcie za durny tekst? Ukraińcy, bracia nasi?Sun Tzu pisze:Taaak... To wiele wyjaśnia. Płacą ci od szybkości napisania komentarza do danej sprawy czy od jego długości?Każdy ma prawo się w pośpiechu pomylić,
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Cóż... w PiSie rzadko kto jest "mądry" https://www.youtube.com/watch?v=de54TRJVHbw Czym skorupka za młodu nasiąknie...juve_fan pisze: Ten Pan akurat do najmądrzejszych nie należy. Zresztą nawet JK wypowiadał się o nim z lekkim zażenowaniem.

Zdziwiłbym się jakby każdy był mądry. Ja znam wielu świetnych merytorycznie i rownież mógłbym Ci wrzucić ich filmiki z YouTube. Najbardziej podoba mi się właśnie taki sposób argumentacji: filmik śmiesznych dzieciaków z młodzieżówki albo wpisy twitterowe politycznego planktonu partii. Bądźmy trochę poważniejsi.
Miałem nie odpowiadać na tego typa,ale już lepiej byłoby zdradzać dla Ruskich niż dla Żydów ściągających haracz z Polski "za holokaust",skoro Ruscy to przy nich są całkiem cywilizowani.Oczywiście ja naprawdę zdradą się głęboko brzydzę,zdrajcami gardzę,a mimo że Rosjan szanuję (w przeciwieństwie do forumowych rusofobów) - Polski bym im nie sprzedał i nie zdradził w inny sposób, a szeregowy Kuklinowski czy tam Kukliński to też nie jest mój bohater tylko PiSowców,więc SunTfu - piszę do ciebie ostatni raz:Spadaj na drzewo.Sun Tzu pisze:Taaak... To wiele wyjaśnia. Płacą ci od szybkości napisania komentarza do danej sprawy czy od jego długości?Każdy ma prawo się w pośpiechu pomylić,
A jeśli się mam tłumaczyć z tego,że się spieszę to proszę bardzo - co z tego,że niby wolne i weekend,jak koniecznie muszę się przekopać przez "kilka" nudnych papierzysk równie wciągających i interesujących jak kodeks karny - i to do końca weekendu,bo "ożeniono" mnie z wyjaśnianiem czegoś czym na dobrą sprawę nigdy mnie nie interesowało

A teraz żegnam,muszę się na tym skupić choć za ch... mi to nie wychodzi.Szczegółów tłumaczył nie będę,dopiero bym miał pyskówkę,gdyby było wiadomo że mam to gdzieś. I to w świecie rzeczywistym gdzie trzeba tego jeszcze słuchać.
Autokompromitacja - ten neologizm dzieciaków od JKM mi tutaj najbardziej pasuje.zielony87 pisze:Polski bym im nie sprzedał i nie zdradził w inny sposób, a szeregowy Kuklinowski czy tam Kukliński to też nie jest mój bohater tylko PiSowców,więc SunTfu - piszę do ciebie ostatni raz:Spadaj na drzewo.
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Chętnie oglądnę te filmiki, najlepiej z młodzieżówki z Jasłajuve_fan pisze:Zdziwiłbym się jakby każdy był mądry. Ja znam wielu świetnych merytorycznie i rownież mógłbym Ci wrzucić ich filmiki z YouTube. Najbardziej podoba mi się właśnie taki sposób argumentacji: filmik śmiesznych dzieciaków z młodzieżówki albo wpisy twitterowe politycznego planktonu partii. Bądźmy trochę poważniejsi.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Wystarczy, że przewodniczący jest ogarnięty i nie musi chodzić do urzędu miasta pytać o procedurę referendum. To duża wartość:)antykieckowy pisze:Chętnie oglądnę te filmiki, najlepiej z młodzieżówki z Jasłajuve_fan pisze:Zdziwiłbym się jakby każdy był mądry. Ja znam wielu świetnych merytorycznie i rownież mógłbym Ci wrzucić ich filmiki z YouTube. Najbardziej podoba mi się właśnie taki sposób argumentacji: filmik śmiesznych dzieciaków z młodzieżówki albo wpisy twitterowe politycznego planktonu partii. Bądźmy trochę poważniejsi.
- antykieckowy
- VIP
- Kontakt:
Ogarnięty korytem co najwyżej... a jak wiadomo - przy korycie najgłośniej krzyczą ci, którzy nic nie robią. Taka linia programowa PiS - skowyczeć na prawo i lewo ale nie ryzykować niczego co mogłoby się udać i dać władzę/większe poparcie - koryto jest i to wystarczy ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
A gdy bida w oczy zajrzy.... buhahahaha...
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zjednocz ... -nie/smz29
Tylko czy ciemny lud to kupi.... ?

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/zjednocz ... -nie/smz29
Tylko czy ciemny lud to kupi.... ?

Jadosław Haczyński sPiSał się nieźle gospodarczo (POczytajcie komentarze ...
http://gielda.onet.pl/orlen-lietuva-nie ... news-detal

Jacek Krawiec. Dziękuję, dobranoc.