Seriale
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Seriale
Oglądam dokładnie te same seriale co rkoh. Uważam jednak myślę, że Gra o Tron z każdym sezonem staje się coraz bardziej ciekawa, natomiast Walking Dead zaczyna mnie już strasznie nudzić ze względu na brak nowych wątków i ciągłym utartym schematem opartym o zabijanie i kłótnie w grupie.
-
- Bywalec
Teraz leci taki nowy serial (nie pamiętam tytułu)... Akcja zaczyna się, gdy samolot ląduje na lotnisku (chyba w NY), a wszyscy pasażerowie oprócz 4 nie żyją. Po pierwszym odcinku sądzę, że trochę S-F, ale ogólnie spoko. Ciekawe, jak rozwinie się akcja.
Ja osobiście nie oglądam TV. Jeśli już to konkretnie tylko oglądam klika seriali, w tym "Arrow". Bardzo nas to relaksuje z żoną i najważniejsze, że miło sobie spędzamy czas razem.
Więcej informacji tu http://puls2.pl/seriale/arrow

ja ostatnio oglądam serial pod tytułem - THE 100 dostepny na iitv.info, nawet mnie wciągnął
mój numer jeden wśród seriali to Breaking Bad 

też bardzo lubię ten serial
-
- VIP
CSI wszystkie serie
Ja właśnie kończę ostatni sezon Mentalisty - pierwsze zdecydowanie lepsze, ale serial naprawdę wciągający. Ponadto ostatnio zaczęłam oglądać Orphan Black i jak na razie jestem pod wrażeniem.
-
- Rozgrzewam się
39 i pół, Kryminalni - polecam 

Polecam Suits i Mr Robot - ostatnio wyszedł i jest naprawdę genialny.
Polecam dolinę krzemową 

-
- VIP
Polecam Pierwsza Milosc 

Ja lubie oglądać seriale w internecie, mnóstwo jest stron oferujących filmy za darmo . Czasem jak przegapię jakiś odcinek to mogę do niego wrócić za friko 

Walking Dead, Game of Thrones, House of Cards (już niedługo!), Suits, Orange is the New Black - to moje obecnie ulubione.
Ja oglądam, Klan i Ranczo! Uwielbiam Ranczo