Strona 5 z 10

Re: Da grasso w jasle

: 19 stycznia 2010, 16:05
autor: mafia37
Zamawiałem wczoraj pizze nr 5 jak zawsze prosiłem o salami zamiast szynki niestety zonk :mur: P.Ewo prosze lepiej słuchac :P

Re: Da grasso w jasle

: 26 stycznia 2010, 08:51
autor: grasso
Witam
Na ostre mrozy nie ma nic lepszego niż dobry GRZANIEC
Zapraszam do Pizzerii Da Grasso Na GRZANE PIWO Z SOKIEM I KORZENIAMI
Przypominam o trwającej cały czas promocji
na hasło " jasło4you " = duża pizza w cenie małej

Re: Da grasso w jasle

: 26 stycznia 2010, 16:06
autor: mafia37
Super:)

Re: Da grasso w jasle

: 27 stycznia 2010, 16:51
autor: Konto usunięte
...a grzaniec nie tyle dobry,co pyszny!
-już kosztowałem i polecam! :hyhy: :super:

Re: Da grasso w jasle

: 27 stycznia 2010, 18:00
autor: serjtankian
kolejny raz złożone zamówienie i znowu się nie zawiodłem :) Tak trzymać :ok:

no i trzeba będzie się wybrać na tego grzańca ;)

Re: Da grasso w jasle

: 4 lutego 2010, 10:16
autor: Lipa
A ja muszę niestety wyrazić swoje niezadowolenie- dałem DaGrasso dwie szanse i zawiodłem się. Owszem dostawa była w miarę szybka, ciasto i sosy są ok...
Za to ilość składników woła o pomstę do nieba :( za pierwszym razem zamówiłem dużą pizzę margherita z dodatkowym salami- dostałem po jednym małym plasterku na każdy kawałek...
Pomyślałem sobie, że ok- jeden składnik to może za mało. Zamówiłem więc pizzę, która miała najwięcej składników w menu- z anchois itd.- niestety i tym razem składniki były w ilościach bardzo mizernych... Anchois na przykład nie było na niektórych kawałkach, natomiast reszta składników także była zbyt mała, by wyraźnie poczuć ich smak :(
I nie chodzi mi tu o to, żeby pizza była kopiata od dodatków, chodzi mi po prostu o czucie smaku różnych składników na każdym kawałku- a nie tylko sera i sosu.
Żałuję, że tak jest, gdyż pizza z DaGrasso ma potencjał ze względu na smaczne ciasto i niezłe sosy, niestety jednak jeśli chodzi o dodatki- wymięka na całej linii... szkoda.

Re: Da grasso w jasle

: 4 lutego 2010, 11:43
autor: Laura Diaz
Ja też się zawiodłam. Owszem, są plusy: szybka dostawa i pyszne sosy (brawo za sos pomidorowy, który raz jeden nie jest zwykłym ketchupem rozbełtanym z wodą)...

Minus jest taki, że ta pizza może i byłaby dobra, ale prawie nic na niej nie ma :P Ogromne połacie ciasta posmarowanego sosem (chyba), prawie w ogóle nie było sera, parę ziarenek kukurydzy, po plasterku salami na każdy kawałek, i wsio :mad: Nie smakowała mi i na pewno więcej nie zamówię. Szkoda, bo mają potencjał, ale fatalny start jak dla mnie :zdegustowany:

Re: Da grasso w jasle

: 4 lutego 2010, 12:38
autor: nikita
Z tą ubogością w składnikach muszę się zgodzić, ale jest na to jedna rada ;)
zamówić własną kompozycję, której cena jest niewiele wyższa, a składników jest naprawdę dużo (w zależności co się wybiera) i można się nią najeść do syta ;)

Re: Da grasso w jasle

: 4 lutego 2010, 13:12
autor: johny3050
No, ciekaw jestem co na taka mala ilosc skladnikow powie kolega "Tomiko9" :P

Co do tych skladnikow to na pewno na porcje nie beda przeznaczac wiekszej ilosci, niz np. jeden (czasami 2) plasterek salami na kawalek duzej(42cm) pizzy, bo to jest siec pizerii i musieli by tak zmienic wszedzie, w kazdym miescie. Tak wiec pozostaje doplacac za dodatkowe porcje, lub korzystac z innych pizerii :) Mi sie juz kolejny raz wydawac ponad 20 zł nie usmiecha po to tylko, zeby zjesc praktycznie samo ciasto :)

Re: Da grasso w jasle

: 5 lutego 2010, 19:50
autor: Skała
Ludzie nie chcecie to nie chodźće! :mur:
Z tego co się orientuję(a orientuje się bardzo dobrze)to oni mają podaną wagę składników na pizze bardzo dokładnie...nie wierzycie to popatrzcie jak robią pizze i np.ser w pojemniku jest ważony.
Nie wina pracowników,że tak mają napisane,bo jeśli dawali by więcej to pewnie płacil by ze swojej kieszeni...
Ta pizzeria ma wielki potencjał,zawuważyła to nawet pizzeria Al Capone,która dodała do swojej oferty 5 pizz na cienkim cieście.

Re: Da grasso w jasle

: 5 lutego 2010, 23:14
autor: Kaatje
załączcie zdjęcia, załączcie zdjęcia tych pizz! koniecznie!

Re: Da grasso w jasle

: 7 lutego 2010, 12:39
autor: Śwagier
Mówcie co chcecie, ale ta Pizzeria ma na prawdę dobry smak pizzy. Pizzeria Da Grasso w Jaśle ma cienkie ciasto, które jest naprawdę plusem, składniki są w porządku, na pewno mało ich nie jest - jeden plasterek salami na kawek pizzy to naprawdę wystarczająco, a poza tym te sosy - miodzio !!!!! :hurra:
Byłem ostatnio też w Krakowie w Da Grasso i smak ten sam. Nie poczułem różnicy w ilości składników :)
Pozdrawiam wszystkich :D

Re: Da grasso w jasle

: 7 lutego 2010, 13:51
autor: Konto usunięte
johny3050 pisze:No, ciekaw jestem co na taka mala ilosc skladnikow powie kolega "Tomiko9" :P
...więc ;)
johny3050 pisze:zjesc praktycznie samo ciasto
... :rotfl: Kolego johny3050 ... jakby tak rzeczywiście było to bym już dawno był bez pracy :wstyd: :oczami:
Lipa pisze:jeśli chodzi o dodatki- wymięka na całej linii... szkoda.
... :spi: :wstyd: :rotfl: ...coś mam dodać?! są gusta i guściki,bo jeśli koledzy piszą
Śwagier pisze:Mówcie co chcecie, ale ta Pizzeria ma na prawdę dobry smak pizzy. Pizzeria Da Grasso w Jaśle ma cienkie ciasto, które jest naprawdę plusem, składniki są w porządku, na pewno mało ich nie jest - jeden plasterek salami na kawek pizzy to naprawdę wystarczająco, a poza tym te sosy - miodzio !!!!! :hurra:
Byłem ostatnio też w Krakowie w Da Grasso i smak ten sam. Nie poczułem różnicy w ilości składników :)
Skała pisze:Ludzie nie chcecie to nie chodźće! :mur:
Z tego co się orientuję(a orientuje się bardzo dobrze)to oni mają podaną wagę składników na pizze bardzo dokładnie...nie wierzycie to popatrzcie jak robią pizze i np.ser w pojemniku jest ważony.
Nie wina pracowników,że tak mają napisane,bo jeśli dawali by więcej to pewnie płacil by ze swojej kieszeni...
Ta pizzeria ma wielki potencjał,zawuważyła to nawet pizzeria Al Capone,która dodała do swojej oferty 5 pizz na cienkim cieście.
... to ja mogę jedynie Was zaprosić i życzyć smacznego ;)

Re: Da grasso w jasle

: 8 lutego 2010, 09:11
autor: bonzoberbelonzo
Skała pisze:Ludzie nie chcecie to nie chodźće! :mur:
Z tego co się orientuję(a orientuje się bardzo dobrze)to oni mają podaną wagę składników na pizze bardzo dokładnie...nie wierzycie to popatrzcie jak robią pizze i np.ser w pojemniku jest ważony.
Nie wina pracowników,że tak mają napisane,bo jeśli dawali by więcej to pewnie płacil by ze swojej kieszeni...
Ta pizzeria ma wielki potencjał,zawuważyła to nawet pizzeria Al Capone,która dodała do swojej oferty 5 pizz na cienkim cieście.

Coś Skała nie bardzo z Twoim refleksem! Pizze na cienkim cieście w Al Capone są już od maja 2009 roku :-) i nie ma to nic wspólnego z Da Grasso.,
gdyż my nigdy nikogo nie naśladujemy,a raczej naśladowani jesteśmy my.
To i tak klient ostatecznie weryfikuje produkt, jakość - cena - itd.
Szacunek dla konkurencji - życzymy Wam powodzenia. :super:

Re: Da grasso w jasle

: 8 lutego 2010, 09:18
autor: kasiuńcia
Tylko, oby to nie był temat, w którym znowu licytują się dwie konkurencyjne firmy!
I tak takiego tematu nie powinno być, to same reklamy i oferowanie swoich usług i produktów.

Tomiko9 - nie myśl, ze to tolerujemy za tą obiecaną pizze :looka: