Ratujmy 500 letniego dęba w Warzycach
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, KF
-
- Debiutant
Ratujmy 500 letniego dęba w Warzycach
Rośnie sobie od ponad 480 lat dąb w Warzycach, ale już niedługo, bo władze postanowiły go wyciąć ponieważ podobno dąb jest chory! Zapraszamy wszystkich którym nie jest obojetny los 500 letniego pomnika przyrody na zebranie w dniu 7.01.2015r o godz 14 w Domu ludowym w Warzycach. Zobacz na facebooku profil "Dąb Warzyce"Re: Ratujmy 500 letniego dęba w Warzycach
"Dęba" to mi włosy stanęły, jak zobaczyłem w jaki sposób jest napisany tytuł tego tematu. 

-
- VIP
Re: Ratujmy 500 letniego dęba w Warzycach
3 najwieksze lasy na świecie Las Vegas, Las Palmas i Las Warzycki
borsuk 1.8 pisze:3 najwieksze lasy na świecie Las Vegas, Las Palmas i Las Warzycki

Niezła nagonka z tym dębem
-
- VIP
Jak będą chcieli to i tak go utną
Ten dąb powinen w trybie natychmiastowym zostac wycięty bo zagraża bezpieczeństwu a drzewo rozdane ubogim.Zamykanie drogi chory pomysł, panie wójcie zajmij sie pan ważniejszmi sprawami
Uratowany ????
Mam nadzieję, że uda się uratować dąb. Słyszałem już wiele razy jak wandale niszczyli takie drzewa, ale nie wiedziałem że będzie go trzeba wyciąć z powodu choroby. Mimo wszystko warto go uratować bo 500 letnich dębów nie ma w Polsce dużo.
Co do pijanych kierowców to racja! Pan pijesz jadąc?mario1562 pisze:Ten dąb powinen w trybie natychmiastowym zostac wycięty bo zagraża bezpieczeństwu