jakiś powód? :>e-l-a-n pisze:Ja to najbardziej to Angel Sanctuary lubie
Anime
Moderatorzy: paul_proteus, President
Re: Anime
bardzo wyczerpujaca odpowiedz xD Mnie AS rozczarowało po obejrzeniu, chyba dlatego, ze za dużo o tym juzwiedziałam 
W'sR i FMA - tutaj się z Tobą zgodzę. Oba anime są warte obejrzenia.
W przypadku FMA polecam też pełnometrażówke i 3 ova (tutaj zwłaszcza Homunculi VS State Alchemists). Warta zauważenia jest również muzyki... ah, cudowna. Przysłuchajcie się
Wolf's Rain cenie szczególnie za fabułę i za kreskę
a wy? :>

W'sR i FMA - tutaj się z Tobą zgodzę. Oba anime są warte obejrzenia.
W przypadku FMA polecam też pełnometrażówke i 3 ova (tutaj zwłaszcza Homunculi VS State Alchemists). Warta zauważenia jest również muzyki... ah, cudowna. Przysłuchajcie się

Wolf's Rain cenie szczególnie za fabułę i za kreskę

a wy? :>
kreska może i mi się podoba, ale CB ogólnie nie xD oglądnęłam pare odcinków i więcej nie mogłam 

hehe, moze poprostu dlatego, ze wtedy jak to zaczęlam ogladać, nie chciało mi się myśleć xDD moze jeszcze kiedys sie do tego dobiore (skoro polecasz) 

Ot tak bez powodu, bardzo przypadło mi do gustu...eevin pisze:jakiś powód? :>e-l-a-n pisze:Ja to najbardziej to Angel Sanctuary lubie

WHR jak najbardziej =)
Samurai 7
nie oglądałam.. ale myślę, ze robin nie pozwoli mi dłużo życ w nieświadomości ;P
Samurai 7

a co ludzie powiedzą o Elfen lied??
Jak dla mnie świetne (i ta boska muzyka *_____*)
Jak dla mnie świetne (i ta boska muzyka *_____*)
-
- Rozgrzewam się
Co jak co ale dla mnie wciąż najlepszy jest Dragon Ball, Z, GT i filmy kinowe a szczególnie Movie 12 poprostu MIAZGAA. DB rulezzzzzzz
Dragon Ball... hmmm... nie wiem co ty w nim widzisz, chyba tylko to, że jedna walka trwa kilka odcinków i więcej nic się nie dzieje..
Momentami można pośmiać, ale z czasem robi sie to bardziej irytujące..