Gdybyśmy się mieli wstydzić to 99% obecnych włodarzy musiałoby zapaść się pod ziemie. I nie chodzi mi bynajmniej o pszczelarzy.
Moderatorzy: paul_proteus, President
To będzie raczej celowanie w sejmik samorządowy, co tam burmistrz jakiegoś zadupiaJozin pisze:Pytałem o kandydowanie młodego Zająca na burmistrza i jak zwykle otrzymałem jakieś dziwne wykręty. Wstydzicie się tego czy co ?
Szkooooooda....Juve Fan pisze:Gdybyśmy się mieli wstydzić to 99% obecnych włodarzy musiałoby zapaść się pod ziemie. I nie chodzi mi bynajmniej o pszczelarzy.
Też tak przypuszczam,z prostej przyczyny.Nabierze doświadczenia a w tłumie łatwiej się schować jakby codragoness pisze:To będzie raczej celowanie w sejmik samorządowy, co tam burmistrz jakiegoś zadupiaJozin pisze:Pytałem o kandydowanie młodego Zająca na burmistrza i jak zwykle otrzymałem jakieś dziwne wykręty. Wstydzicie się tego czy co ?
Twojemu idolowi Krzysiowi Cz. , dzięki któremu Jaslo ruszyło z kopyta pewnie nie dorówna. Facet, któremu lizales z dzióbka ma przecież:Jozin pisze:A co mu się może udać ??? "Dokończy" dzieło ojca, wybuduje zaporę w Kątach ? Załatwi zjazd z autostrady w Pilźnie ??? A może przyciągnie do Jasła inwestorów którzy stworzą 5000 miejsc pracy ???
Nie rozśmieszaj mnie proszę bo nie zasnę spokojnie.....