Enzo Jasło
Moderator: paul_proteus
Enzo Jasło
Kto pracuję w Enzo? czy ktoś był i wie i może coś więcej powiedzieć?
Re: Enzo Jasło
Podbijam, poza tym czy ktoś korzystał z usług fryzjerskich? Ile kosztuje strzyżenie i czy dobrze obcinają?
Cennik znalazłam http://studioenzo.pl/jaslo/cennik.html
Też jestem ciekawa 

Ja byłem wczoraj skuszony ofertą 12zł za strzyżenie męskie którą widać w oknie lokalu. Co do usługi nie mam żadnych zastrzeżeń, kawka ciastko, miło fajnie i przyjemnie.
Ale kto tam pracuje?
Bardzo śmieszne...
domyslam się, że ludzie...ale konkretnie..kto...

No... lakiernicy, mechanicy, elektrycy...dodokuna pisze:Bardzo śmieszne...domyslam się, że ludzie...ale konkretnie..kto...
za te 12 PLNów to zwykłe cięcie maszynką czy można trochę powybrzydzać ?
Jak u mechanika i lakiernika, to pewnie mozna sie podrasować:) Ale powaznie jesli wie kto tam pracuje z fryzjerów..to proszę o namiary..bo nie chce iśc w ciemno...
scand pisze:za te 12 PLNów to zwykłe cięcie maszynką czy można trochę powybrzydzać ?
ja wybrzydzałem :-) ale Pani bardzo chętnie spełniała moje oczekiwania, boki maszynką, góra i tył cieniowana nożyczkami tak więc jest dobrze

Witam,ja i mój mąż korzystaliśmy z usług salonu Enzo,niestety strzyżenie męskie porażka pani Magda'" powygryzała" męża ,ogólnie do niczego,moje strzyżenie jakoś wyszło ,podcinała włosy do ramion maszynką do strzyżenia (bardzo to lubię) wyszło fajnie,pani jest bardzo miła ,ale my już tam nie wrócimy.
czy w salonie fryzjerskim enzo pracuje taka pani w takich długich blond włosach? o ile dobrze pamietam to Justyna chyba miała na imie
Nie korzystałam z usług fryzjerskich, ale robiłam tam paznokcie na ślub, niestety na drugi dzień jeden mi się już złamał,a na ślubie ( na szczęście nie swoim) nie miałam już 2 Reszta poszła w tydzień. Obsługa nie przeczę bardzo miła i sprawia profesjonalne wrażenie, niestety z wykonaniem trochę gorzej, albo niska jakość produktów. Nie mniej jednak nie polecam. Dla porównania na ten sam ślub kuzynka robiła paznokcie w jakieś zapyziałej wiosce w salonie i jej się trzymały.