Tu na tym forum możemy porozmawiać np 8 kwietnia 2016. Co Ty na to? Kilku świadków jest, będzie miał kto przypomnieć

Ja niczego Ci nie życzę. Nie umiem być nieszczera i tak elokwentnie opakować ignorancje i sarkazm.
Do 8 kwietnia?
Moderatorzy: paul_proteus, President
Spokogrzybel pisze:@ emigrant77
Tu na tym forum możemy porozmawiać np 8 kwietnia 2016. Co Ty na to? Kilku świadków jest, będzie miał kto przypomnieć
Ja niczego Ci nie życzę. Nie umiem być nieszczera i tak elokwentnie opakować ignorancje i sarkazm.
Do 8 kwietnia?
Tego rodzaju "wolnego rynku" nie można nazwać inaczej jak najbardziej zwyrodniałą formą Kurwinizmu,którą można stawiać tuż obok zdania "rzecz jest warta tyle ile klient jest gotów za nią zapłacić" i innych "mądrości".Nie wiem, skąd taka zawiść. Jest wolny rynek, każdy może pracować tam, gdzie chce
Spadaj stąd "polecaczu" - w doopie byłaś i gónwo widziałaś a jedyne co masz to 1 pln od takiego durnego wpisu...malutka82 pisze:Ja od dłuższego czasu prowadzę własny sklep. teraz myślę o imporcie rzeczy z Chin, korzystając z propozycji z tej strony http://izch.pl/ Mają sklepy dla detalistów, więc można skorzystać z małej partii towaru i sprawdzenie czy będzie to towar chodliwy i czy jest zapotrzebowanie. Jak nie ma się pracy warto ruszyć głową i szukać rozwiązania.