I to się ceniMlody_1910 pisze:i bardzo dobrze ... w JKS-ie mieliśmy już dość stranierich, dzięki którym mamy dzisiaj wielkie długi ... dość jest chłopaków, którzy grają dla barw a nie dla hajsu !!!

Moderatorzy: colo, paul_proteus
I to się ceniMlody_1910 pisze:i bardzo dobrze ... w JKS-ie mieliśmy już dość stranierich, dzięki którym mamy dzisiaj wielkie długi ... dość jest chłopaków, którzy grają dla barw a nie dla hajsu !!!
Zgadzam się z Młodym.W obecnej sytuacji finansowej nie możemy myśleć o kupowaniu zawodników.Myślę,że należałoby naszym chłopakom płacić parę złotych diety,przynajmniej za wygrane mecze.President pisze:I to się ceniMlody_1910 pisze:i bardzo dobrze ... w JKS-ie mieliśmy już dość stranierich, dzięki którym mamy dzisiaj wielkie długi ... dość jest chłopaków, którzy grają dla barw a nie dla hajsu !!!
Nie ten temat,ale chłopaki maja kilka złotych za trenowanie i mecze,spokojnie.CYNGIEL pisze:Zgadzam się z Młodym.W obecnej sytuacji finansowej nie możemy myśleć o kupowaniu zawodników.Myślę,że należałoby naszym chłopakom płacić parę złotych diety,przynajmniej za wygrane mecze.President pisze:I to się ceniMlody_1910 pisze:i bardzo dobrze ... w JKS-ie mieliśmy już dość stranierich, dzięki którym mamy dzisiaj wielkie długi ... dość jest chłopaków, którzy grają dla barw a nie dla hajsu !!!
No i co z tego? Pamiętam czas kiedy Karpaty przegrały z Gówienką i myślę,że jeszcze doczekam takich czasów.Moją drużyną CZARNI JASŁO.kuba1975 pisze:no to pół młodych piłkarzy z podkarpacia przewinie sie przez wioske![]()