Pokemon GO Jasło gracie ?
Moderatorzy: hanka, paul_proteus
Pokemon GO Jasło gracie ?
Halo Halo szukam osób co grają w Pokemon GO ? Z chęcią podzielę się swoimi miejscówkami w jaśle gdzie znalazłem dobre i ciekawe pokemony. Jeżeli macie problem z pobraniem gry albo szukacie mapy gdzie też można odszukać ciekawe pokemony w Jaśle to skorzystajcie ze strony http://pokemongonews.pl bardzo dużo ciekawych rzeczy można znaleść na tej stronie.
Pokemon Go osoby z Jasła zgłaszać się !
Pokemon Go osoby z Jasła zgłaszać się !
- Cristallius
- Debiutant
Re: Pokemon GO Jasło gracie ?
Ja dziś błądziłam po Jaśle - najczęstszy łup to niestety Pidgeye i Eevee. W okolicy małego kościółka zdobyłam Gastly'ego i Golbata i to był mój największy wyczyn =D Pozdrawiam!
-
- VIP
Dawniej mając dwadzieścia parę lat było się mężczyzną. Teraz, poszukiwaczem pokemonów.
- wujek_garfield
- Przyjaciel Forum
No wieeeesz - w kwestiach damsko-męskich są gusta i guścikiczłowiek z lasu pisze:Dawniej mając dwadzieścia parę lat było się mężczyzną. Teraz, poszukiwaczem pokemonów.

http://www.miejski.pl/slowo-Pokemon
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Pokemon_(osoba)
Więc może polują na coś takiego:

Ostatnio zmieniony 18 lipca 2016, 21:14 przez wujek_garfield, łącznie zmieniany 1 raz.
ja mam: Eevee, Zubat, Kakuna, Venonat, Weedle, Rattata, Drowzee, Squirtle.
Zubat jest koło MOSiRu, koło boiska w stronę parku linowego
Kakuna jest koło Orlenu na obwodnicy, Eevee jest na Pola przy muralu.
To na razie tyle
Zubat jest koło MOSiRu, koło boiska w stronę parku linowego

Kakuna jest koło Orlenu na obwodnicy, Eevee jest na Pola przy muralu.
To na razie tyle

- Cristallius
- Debiutant
Jynx przy aptece na rogu Koralewskiego, Oddish na płycie rynku przy fontannie, Gloom przy galerii Jasło. Poluję na Pikachu :-( spotkaliście się może z animowanymi listkami w niektorych miejscach na mapie? Tam ma być jakiś pokemon? Spotkałam kilka takich miejsc ale nic tam nie było.
Jedyna zaleta tej gry, to że towarzystwo ruszyło się z domu.

człowiek z lasu pisze:Dawniej mając dwadzieścia parę lat było się mężczyzną. Teraz, poszukiwaczem pokemonów.

- Cristallius
- Debiutant
Zakładam, że wątek został założony dla osób grających w tę grę, w celu lepszej komunikacji i wymiany doświadczeń. Nie rozumiem więc osób, które wchodzą tu i narzekają bądź naśmiewają się z graczy. I to bez konkretnego powodu - najwyraźniej dla samej przyjemności narzekania. To trochę żenujące . Grając w te grę nie szkodzimy społeczeństwu ani środowisku, więc nie rozumiem hejtu.
a jakie widzisz wadydragoness pisze:Jedyna zaleta tej gry, to że towarzystwo ruszyło się z domu.

- wujek_garfield
- Przyjaciel Forum
@Wieśniak: nie wiem jak Dragoness - ja widzę np. takie:

@Cristallius: Niektórzy kpią z tego bo to wg nich "dziecinne". Ja osobiście raczej dlatego bo nigdy nie lubiłem tej bajki,no i uważam tą pokemonową manię za trochę niebezpieczną - patrz powyżej.Grając w te grę nie szkodzimy społeczeństwu ani środowisku, więc nie rozumiem hejtu.
Społeczeństwu nie szkodzimy. Sądząc po doniesieniach o idiotycznych wypadkach nawet jest to z korzyścią bo jednostki nieprzystosowane same się wyeliminują.
-
- Debiutant
Kompletnie nie rozumiem fascynacji Pokemonami. Chyba starzeje się

-
- VIP
ruszcie doopy i uprawiajcie jakis sport czy cos innego dla zdrowia .A nie jak jakies gimbazy w gierki sie bawia jak dzieci w piaskownicy.
- wujek_garfield
- Przyjaciel Forum
Dzieci niewiele starsze od grających w piaskownicy grają w balona
Sport to nie jest,ale chociaż wychodzą na pole.Tylko że gra akurat dziecinna i trochę to niebezpieczne,bo w pogoni za pokemonami mogą wejść tacy pod samochód.