Szpilki czy koturny?
Moderatorzy: hanka, paul_proteus, President
Re: Szpilki czy koturny?
Kobieca stopa, bajecznie wygląda w szpilkach. Najlepiej jednak na nasze chodniki zakładać trampki.
Ja wolę chodzić w szpilkach. ładniej w nich noga wygląda.
Wedłóg mnie lepiej się prezentują szpilki, ale koturny są dla mnie wygodniejsze i stabilniejsze.
Te co mniej stukają 

A czemu nie sportowe buty? 

zdecydowanie szpilki seksowniejsze 

Też wolę szpilki 

koturny 

A która pani od szpilek dorobiła się już haluksów ?
-
- Ekspert
- Kontakt:
Ja nieN_ pisze:A która pani od szpilek dorobiła się już haluksów ?

Zdecydowanie koturny. Szpilki tylko od wielkiego święta, czyli jakieś 2-3 razy do roku
Ja uwielbiam koturny, mam pełniejszą łydkę więc u mnie prezentują się bardzo fajnie.
Ani to, ani to - najlepiej płaskie buty
Szpilek nie lubię, bo mi w nich niewygodnie i tak naprawdę nie potrafię w nich chodzić, a koturny z koturnami jest różnie, jeśli chodzi o wygląd, choć i tak jak już to wybiorę je zamiast szpilek.

zdecydowanie szpilki, nic tak nie kręci facetów jak kobieta w eleganckich szpilkach. Żonę zawsze ścigam żeby nie kupowała butów na koturnie bo dla mnie wyglądają śmiesznie. Nie mówię że musi nosić codziennie, ale raz na jakiś czas jak najbardziej
-
- Guru
"nic tak nie kręci facetów jak kobieta w eleganckich szpilkach"
To ja chyba nie jestem standardowym facetem, bo mnie szpilki odrzucają. Zdecydowanie najbardziej lubię, kiedy panie chodzą w butach na płaskiej podeszwie.
To ja chyba nie jestem standardowym facetem, bo mnie szpilki odrzucają. Zdecydowanie najbardziej lubię, kiedy panie chodzą w butach na płaskiej podeszwie.